Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Το φαγητό αυτό δεν το είδα πουθενά και το επινόησα μόνη μου-με την εξής λογική: Γιατί χρησιμοποιούμε το λάχανο και τα αμπελόφυλλα για να κάνουμε ντολμάδες και[...]
Πηγή: greekmasa.grΑθούς λέμε στην Κρήτη τους ανθούς. Η λέξη είναι γένους αρσενικού. Είναι Ο αθός. Από τον ανθό και όχι το άνθος. Και ο τόνος στο ο . Γιατί στο α , η λέξη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα: 1½ κιλό μοσχάρι 500 γρ. αμπελόφυλλα 8 καρότα 1 πράσο 5 κρεμμύδια ξερά 8 κλωνάρια σέλερι 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης ανάλατο σε ψίχα 150 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: sidagi.grΜια συνταγή με σίγουρη επιτυχία! Καπαροχρονιά φέτος στα μέρη μας. Πάντα είχαμε κάπαρες, αλλά φέτος έχουν γεμίσει τον κόσμο! Και δεν είμαστε ούτε κοντά σε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧρόνος ετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 1 ώρα Ολικός χρόνος: 2 ώρες Κατηγορία: Νηστίσιμα Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 8 μερίδες Υλικά 1/2 κιλό φρέσκα[...]
Πηγή: aples.grΠροετοιμασία: Για τα ρολάκια: 1.Τοποθετούμε τα ανοιγμένα φιλετάκια από το κατσικίσιο μπουτάκι σε μια λεκάνη. Τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το θυμάρι, τα[...]
Πηγή: toarkoudi.gr