Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Συναντάμε τα φυτά κάπαρης να φύονται ελεύθερα στη φύση. Είναι ένα μαγευτικό φυτό που αναπτύσσεται σε μέρη με πλήρη ηλιοφάνεια και ζεστό έως πολύ ζεστό[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ Μετά την πολύ επιτυχημένη μαρμελάδα καρότο, με περγαμόντο και καρδάμωμο , νομίζω οτι ήταν φυσικό επακόλουθο να έρθει και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠολλές φορές στην μαγειρική χρησιμοποιούμε μπουκέτο μυρωδικών (bouquet garni). Αποτελείται από μυρωδικά διαφόρων ειδών που σκοπό τους έχουν να αρωματίζουν το[...]
Πηγή: syntages.matia.gr⅓ από ένα μικρό λάχανο 1 καρότο μεγάλο, τριμμένο στον τρίφτη 1 κλωναράκι σέλινο με τα φύλλα του, ψιλοκομμένο 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε μικρά κυβάκια 2[...]
Πηγή: cooklos.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ Μετά την πολύ επιτυχημένη μαρμελάδα καρότο, με περγαμόντο και καρδάμωμο , νομίζω οτι ήταν φυσικό επακόλουθο να έρθει και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr[Shutterstock] Το παντζάρι το είχα ήδη χρησιμοποιήσει για να φτιάξω κέικ, οπότε ήξερα ότι ταιριάζει πολύ καλά με τις γλυκιές γεύσεις. Το ερώτημα ήταν με τι[...]
Πηγή: bostanistas.gr5 καρότα ελαιόλαδο 1/4 κ.γ. κύμινο ολόκληρο 1/4 κ.γ. σπόρους κόλιανδρο 1/4 κ.γ. γλυκάνισο αλάτι πιπέρι χυμό από μισό λεμόνι 150 γρ. φέτα κομμένη σε κομμάτια[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 500 γρ. πατάτες 1 ¼ φλ. αλεύρι σίκαλης 1 φλ. αλεύρι spelt ή αλεύρι ολικής αλέσεως 2 1/3 αλεύρι λευκό για όλες τις χρήσεις 2 φακελάκια ξερή μαγιά 1 ½[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: Για 4-6 άτομα Χυμό από 1 λεμόνι 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 πρέζα κανέλα 1 πρέζα μπαχάρι τριμμένο 1 πρέζα γαρύφαλλο τριμμένο 1 πρέζα τζίντζερ 1 πρέζα[...]
Πηγή: sidagi.grΥΛΙΚΑ 5 καρότα 150 γρ. φέτα κομμένη σε κομμάτια 1/4 κ.γ. κύμινο ολόκληρο 1/4 κ.γ σπόρους κόλιανδρο 1/4 κ.γ γλυκάνισο Ελαιόλαδο Χυμό και φέτες λεμονιού Ζάχαρη[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣυνεχίζω με τουρσί αλλά αυτή τη φορά κάτι ασυνήθιστο. Όταν έφτιαχνα το γλυκό και τη μαρμελάδα η φίλη μου η Νένα λέει φτιάξε τουρσί και αμέσως έφτασε συνταγή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣυνεχίζω με τουρσί αλλά αυτή τη φορά κάτι ασυνήθιστο. Όταν έφτιαχνα το γλυκό και τη μαρμελάδα η φίλη μου η Νένα λέει φτιάξε τουρσί και αμέσως έφτασε συνταγή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr16 Οκτωβρίου, παγκόσμια ημέρα ψωμιού και διατροφής. Δεν τα πάω καλά με τις παγκόσμιες ημέρες, αλλά ειδικά αυτή την τιμώ μια και έχω αφιερώσει ολόκληρο βιβλίο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤο κουνουπίδι συνηθίζουμε και το τρώμε βραστό για σαλάτα. Τώρα τη σαρακοστή μπορείτε να το μαγειρέψετε ως κυρίως πιάτο με σάλτσα ντομάτας. Η συνταγή που σας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο Glühwein, το “πυρακτωμένο κρασί” ή το “κρασί που λάμπει”, δημοφιλέστατο στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη, είναι το κόκκινο, ζεστό,[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΌποιος παρακολουθεί συστηματικά το blog μου, σίγουρα γνωρίζει ότι είμαι θιασώτης της υγιεινής διατροφής. Επιπλέον, χωρίς να είμαι ο ίδιος vegetarian, φροντίζω[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr