Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Όσο κρατάει ακόμα το καλοκαίρι ετοιμάζω αυτόν τον ξεχωριστό μεζέ για τα τελευταία γλυκά βραδάκια προτού ψυχράνουν όλα για τα καλά. Το ενισχυμένο γιαούρτι με[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto: Εύη Σκούρα Το αβοκάντο το θεωρώ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και πολύπλευρα υλικά που μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος στην κουζίνα του, ιδίως αν προτιμά[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πικάντικη και πολύ νόστιμη σούπα που σας προτείνω είναι εμπνευσμένη από την ινδική Tomato Rasam. Οι Ινδοί χρησιμοποιούν πάρα πολύ τη φάβα. Αποκαλείται dal[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάποια εποχή που θέλησα να δώσω μια εξήγηση για τις διαφορετικές επιλογές μου ως προς το φαγητό επεχείρησα να εντάξω σε κατηγορίες τους τύπους των φαγητών που[...]
Πηγή: bostanistas.grΑντικατέστησα τα ντελικάτα πράσινα σπαράγγια της συνταγής του David Tanis στην ισπανική ομελέτα με σπαράγγια , με φρέσκα κουκιά από τον κήπο μου - το[...]
Πηγή: bostanistas.grΣυνεχίζουμε τις ιδέες για τα Νηστίσιμα αποδεικνύοντας ότι δεν είναι απαραίτητες οι πρωτεΐνες για να φάμε νόστιμα και χορταστικά. Αντικαταστήστε με χοντρό[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ βασική ιδέα τούτης της μαρινάτης λαχανοσαλάτας είναι εμπνευσμένη από την κλασική αμερικανική coleslaw. Αυτή η εκδοχή είναι χωρίς κρέμα, άρα νηστίσιμη, αλλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια σήμερα σας έχω μια σαλατούλα που τρώγεται ζεστή, ό,τι πρέπει για φθινοπωρινό πιάτο. Είναι πολύ ωραίο συνοδευτικό για ψητό κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι. Ωραίες[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Νίκος Μορόπουλος] Στις καυτές μέρες του ελληνικού καλοκαιριού η δροσερή και ελαφρά τροφή είναι ότι πρέπει. Σήμερα λοιπόν φτιάχνω μια από τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΕτοιμάστε το μερικές μέρες πριν, για να πάρει τη σωστή γεύση. Όταν είναι να το σερβίρετε, θα το στραγγίσετε, θα κόψετε τα πλοκάμια του και θα το περιχύσετε με[...]
Πηγή: bostanistas.grΣερβίρω πάντα την υπέροχη αυτή σαλάτα στα καλοκαιρινά μας πικνίκ. Την ετοιμάζω το προηγούμενο βράδυ και την παίρνουμε μαζί στην ακροθαλασσιά, για να την φάμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΕμείς εκεί στην Κύπρο τις πατάτες τις αγαπάμε πολύ. Θες γιατί τις έχουμε πολλές; Θες γιατί τις έχουμε καλές; Πάντως απ’ το τραπέζι μας δεν λείπουν ποτέ.[...]
Πηγή: bostanistas.gr«Το γουρούνι είναι το καλύτερο λαχανικό» Αρχαίο ρητό της Τρανσυλβανίας photo: Νίκος Μορόπουλος Αυτό σκέφτηκα καθώς ξύπνησα σήμερα και πορεύτηκα[...]
Πηγή: bostanistas.gr