Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Την ώρα που γυρίζαμε από το μποστάνι του Άντυ με τα κολοκυθάκια, τα λουλουδάκια και τα βότανα στο πίσω κάθισμα να μας τρελαίνουν με τα αρώματά τους, στο μυαλό[...]
Πηγή: bostanistas.grΜανιτάρια φουρνιστά... Χρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.comΤα μπιφτέκια, όπως γράψαμε και σε πολύ πρόσφατο άρθρο, είναι ίσως η πιο συχνή συνταγή σε ελληνικά σπίτια. Η ανάγκη για πρωτοτυπία ή ένταξη λαχανικών για να[...]
Πηγή: caruso.gr1 κότα ελευθέρας βοσκής 2 με 2,5 κιλά 1 φλιτζάνι λευκό κρασί Για τη γέμιση 2 φλιτζάνια ρύζι Καρολίνα ή Αρμπόριο ή Καρναρόλι 5 φρέσκα κρεμμυδάκια με το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό χοιρινό λαιμό κομμένο σε μέτρια κομμάτια 1 πράσινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 1 μεγάλο κρεμμύδι σε χοντρές φετες 1 σκελίδα σκόρδο Χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλησπέρα σας... μόλις τελείωσε η εβδομάδα μου!!! Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι αρκετά δύσκολες... συλλογίζομαι... αλλά..."συνηθισμένα τα βουνά στα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι ξεκίνησε η ιστορία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΧρόνια πριν, εγώ και τα μανιτάρια ήμασταν άγνωστοι! Μικρή τότε... άκουσα από την κολλητή μου ότι κάποιο μεσημέρι είχαν μανιτάρια κι έτσι ξεκίνησε η ιστορία[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜοναδική πρόταση του Γιάννη Λουκάκου για να φτιάξετε ένα φανταστικό ριζότο. Συνταγή : Γιάννης Λουκάκος Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Π ερίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΌσο η θερμοκρασία ανεβαίνει - ειδικά εκεί, στην κορυφή του μεσημεριού το καταλαβαίνεις πια για τα καλά - τα ζητούμενα στα μαγειρέματα συνοψίζονται στα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑναρτήθηκε στις 23/08/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Ρύζι - Ριζότο, Συνταγές Πιπεριές γεμιστές με ρύζι, κιμά και τυρί Γεμιστές πιπεριές με ρύζι[...]
Πηγή: sintayes.grΟ μάραθος, κατά τη γνώμη μου, είναι το απόλυτο μυρωδικό της κουζίνας που τρώγεται σκέτο μαγειρεμένο. Με καταγωγή από την Κρήτη γνώρισα το μάραθο από πολύ μικρή[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΥλικά (για 5 άτομα) 250 γρ. χοιρινό, κομμένο σε φέτες 3 ρόδια σε μορφή χυμού 2 κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες 1/4 του κιλού μανιτάρια pleurotous 1/2 φλιτζ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά γιά 4-5 άτομα 500 γρ. ρύζι αρμπόριο ή βιαλόνε νάνο 1 κιλό μικρά παντζάρια (ή 800 γρ. βρασμένα) 3 φλ.τσ. ζωμό κότας 1/2 φλ.τσ. κόκκινο κρασί 1 μεγάλο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα σας... μόλις τελείωσε η εβδομάδα μου!!! Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι αρκετά δύσκολες... συλλογίζομαι... αλλά..."συνηθισμένα τα βουνά στα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕίπα να ετοιμάσω το σπίτι για Φθινόπωρο δεν θέλω να ακούω ακόμη για Χειμώνα. Οπότε θα τρώγαμε ότι υπήρχε στο ψυγείο από χτες, δηλαδή σουτζουκάκια με ριζότο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑναρτήθηκε στις 20/07/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Ρύζι - Ριζότο, Συνταγές Μαρουλοντολμάδες σε κόκκινη σάλτσα Μια συνταγή για ένα ελληνικό[...]
Πηγή: sintayes.grΈχουμε συνηθίσει το αγγούρι σε ρόλο κομπάρσου σε πολλές σαλάτες και σπάνια το αντιμετωπίζουμε ως βασικό υλικό. Προσωπικά λατρεύω τη δροσερή, πράσινη γεύση και[...]
Πηγή: caruso.gr