Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Πόσες φορές κάτι που δοκιμάζουμε και μας αρέσει, μας ελκύει τόσο που μπορεί να αποτελέσει έμπνευση? Οι γεύσεις που πραγματικά μας κατακτούν προκαλούν μοναδικές[...]
Πηγή: pandespani.comΉξερα τη φάβα Σαντορίνης ως την κορυφαία, με γεύση που ξεχωρίζει απ’ τις υπόλοιπες σχεδόν όσο και η υπερτριπλάσια τιμή της. Αυτό, μέχρι εκείνο το νωχελικό[...]
Πηγή: caruso.grΚαλησπέρα σας! Τί καλησπέρα δηλαδή που όλοι μας ζούμε με το άγχος των ημερών και της κατάστασης... Δεν ξέρω εγώ πια τα έχω χάσει και δεν μπορώ να σκεφτώ τί θα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜία γευστική σαλάτα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Χρήστος Αθανασιάδης Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 300 γρ σέσκουλα 10[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤην κινόα την έχεις σίγουρα ακουστά. Και ίσως, όταν την άκουσες για πρώτη φορά ν’ αντέδρασες με επιφύλαξη όπως κι εγώ. – «Τι είναι τούτο[...]
Πηγή: bostanistas.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα σας! Τί καλησπέρα δηλαδή που όλοι μας ζούμε με το άγχος των ημερών και της κατάστασης... Δεν ξέρω εγώ πια τα έχω χάσει και δεν μπορώ να σκεφτώ τί θα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο λαθούρι ( Lathyrus clymenum) είναι το φυτό από το οποίο παράγεται η φάβα. Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζουν το φυτό, σίγουρα όμως όλοι γνωρίζουν τη φάβα. [...]
Πηγή: cretangastronomy.grΦέρνει στο νου άνοιξη και καλοκαίρι, ό,τι και να βλέπει κανείς έξω απ’ το παράθυρο. Kαι γι’ αυτό ευθύνεται πιθανότατα η ανθρώπινη προδιάθεση στο[...]
Πηγή: pandespani.comΜόνο στην κόρη μου και σε μένα αρέσουν οι ιδιαίτερες σαλάτες στην οικογένεια. Έτσι έχω φτιάξει σαλάτες από όλα τα είδη λαχανικών και με ανάλογα φρούτα, ή[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά για μια μεγάλη σαλατιέρα 300 γραμ φρέσκο τρυφερό σπανάκι 200 γραμ φρέσκα φύλλα ρόκας 300 γραμ φρέσκα αντίδια 1 λόλα ρόσα 5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑγαπημένη μας σαλάτα που δεν λείπει ποτέ από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας. Υλικά 600 γρ. πράσινες σαλάτες (iceberg, σπανάκι, αντίδια, μαρούλι, κόκκινη[...]
Πηγή: greekmasa.grΠλούσια, χορταστική και άκρως αυγουστιάτικη σαλάτα ! Συνταγή : Αγγελος Ρεντούλας. Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr7 η ώρα!! Ντρινν!!! "Ξύπνα!!!" φωνάζει το κατά τα άλλα συμπαθές ξυπνητήρι! Τα μάτια ανοίγουν! Στο στόμα νωπή ακόμα η γεύση των Χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για 1 μεγάλο μπολ 150 γραμ φύλλα από σπανάκι 150 γραμ αντίδια 150 γραμ κατσαρό μαρουλάκι 150 γραμ ρόκα 1 μεγάλο ώριμο μάνγκο 150 γραμ ροκφόρ κομμένο σε[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤα παντζάρια νομίζω έχουν κάνει ισχυρό comeback, μαζί με όλα βέβαια τα ταπεινά λαχανικά. Αν και το συναντάμε συχνά στο χειμωνιάτικο τραπέζι, δεν μπορώ να πω[...]
Πηγή: foodjunkie.euΠλήρες γεύμα σε ένα πιάτο γεμάτο φρεσκάδα, γεύση και υγεία! Με την πρώτη ματιά βλέπεις μια πλούσια σαλάτα. Όμως αυτό το πιάτο κρύβει το πιο απλό ελληνικό[...]
Πηγή: magiacook.gr2 μικρά πορτοκάλια καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες 2 αντίβ με τα φύλλα τους ξεχωρισμένα, κομμένα σε ροδέλες 2 καρδιές μαρουλιού 12 πράσινα σπαράγγια[...]
Πηγή: sidagi.grΜετά από μια Δευτέρα που τη λέγαν μπλε, αλλά όταν ξύπνησα ήταν άσπρη, μετά από ένα σαββατοκύριακο τόσο όμορφο που μόνο ροζ μπορώ να το πω, η εβδομάδα αυτή[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Λοιπόν, αυτό το πιάτο το έφαγα πρώτη φορά πριν από χρόνια από τα χεράκια της πεθεράς μου, η οποία είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Στην αρχή[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΉξερα την βελούδινη φάβα Σαντορίνης ως την κορυφαία, με γεύση που ξεχωρίζει απ’ τις υπόλοιπες σχεδόν όσο και η υπερτριπλάσια τιμή της. Αυτό, μέχρι εκείνο το[...]
Πηγή: pandespani.com