Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 30 συνταγές
Καλησπέρα σας! Τί καλησπέρα δηλαδή που όλοι μας ζούμε με το άγχος των ημερών και της κατάστασης... Δεν ξέρω εγώ πια τα έχω χάσει και δεν μπορώ να σκεφτώ τί θα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜία γευστική σαλάτα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Χρήστος Αθανασιάδης Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 300 γρ σέσκουλα 10[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤην κινόα την έχεις σίγουρα ακουστά. Και ίσως, όταν την άκουσες για πρώτη φορά ν’ αντέδρασες με επιφύλαξη όπως κι εγώ. – «Τι είναι τούτο[...]
Πηγή: bostanistas.grΦάβα βελούδινη αλ Καρούζο σημαίνει φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια σε πετιμέζι και καβουρντισμένα κουκουνάρια. Αυτή είναι η φάβα που σερβίρω σπίτι μου τον[...]
Πηγή: caruso.grΟι αρχαίοι θεωρούσαν τη ρόκα χόρτο αφροδισιακό αλλά και φάρμακο για τα μάτια. Πίστευαν επίσης ότι προστατεύει τους κήπους από τα βλαβερά ζωύφια και τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο έξυπνο ψυγείο, τουτέστιν η αξιοποίηση όλων των υπολοίπων και η σύνθεσή τους σε ένα δελεαστικό πιάτο, είναι ένα μεγάλο χάρισμα. Δεν το 'χω συχνά. Με[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κέϊκ παντζαριού είχε τελικά "δρομολογηθεί" μέσα μου από τη στιγμή που διάβασα το post της Βασιλικής (Royal Coconut ). Είχαν βέβαια ήδη προηγηθεί και άλλα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Τί καλησπέρα δηλαδή που όλοι μας ζούμε με το άγχος των ημερών και της κατάστασης... Δεν ξέρω εγώ πια τα έχω χάσει και δεν μπορώ να σκεφτώ τί θα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr300 γρ. αντίδια 2 κουταλάκια ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι ζάχαρη 1 μέτρια κίτρινη πιπεριά 1/3 φλιτζανιού κόκκινο κρασόξυδο 1 μέτρια κόκκινη πιπεριά 4 φλιτζάνια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤην Ruth Padel τη γνωρίζετε ? Έχετε διαβάσει γι’ αυτήν ? Έτυχε αυτές τις ημέρες να βρίσκεται, για τις ανάγκες ενός Συνεδρίου, στην Αθήνα. και για άλλη μία φορά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα παντζάρια νομίζω έχουν κάνει ισχυρό comeback, μαζί με όλα βέβαια τα ταπεινά λαχανικά. Αν και το συναντάμε συχνά στο χειμωνιάτικο τραπέζι, δεν μπορώ να πω[...]
Πηγή: foodjunkie.eu50 γρ. Αντίδια 2 κουταλιές της σούπας αχινό 50 γρ. χτένια 70 γρ. Μάνγκο, Για τη ντρεσινγκ 2 κουατλιες σούπας ελαιόλαδο 1 κλωναράκι βασιλικό φρέσκο 2 κουταλιες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜετά από μια Δευτέρα που τη λέγαν μπλε, αλλά όταν ξύπνησα ήταν άσπρη, μετά από ένα σαββατοκύριακο τόσο όμορφο που μόνο ροζ μπορώ να το πω, η εβδομάδα αυτή[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕγώ πάλι για σαλάτα θα σας πω, μιας και συνοδεύουν καθημερινά το γεύμα μας αλλά είναι και το βραδινό μας. Είναι μια πολύ ωραία σαλάτα στην οποία μπορείτε να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά: 300 γρ. Αντίδια 2 κουταλάκια Ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι Ζάχαρη 1 μέτρια Κίτρινη(ες) Πιπεριά(ές) 1/3 φλυτζανιού κόκκινο Κρασόξυδο 1 μέτρια Κόκκινη(ες)[...]
Πηγή: greekmasa.gr