Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
photo: Εύη Σκούρα Οι σαλάτες και, γενικά, τα πιάτα με λαχανικά είναι οι πρώτες μας επιλογές με το που ζεσταίνει ο καιρός. Ευτυχώς, η εποχή αυτή μας χαρίζει[...]
Πηγή: bostanistas.gr9 Οκτωβρίου 2017 Οι καυτερές πιπεριές είναι ένα από τα υλικά που χρησιμοποιώ πολύ στην κουζίνα για να δώσω σπιρτάδα στις συνταγές μου και να τις κάνω πιο[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΚαλημέρα!!! Καλό Σαββατοκύριακο!!! Μανιτάρια φρικασέ!!! Ωραία συνταγή για τις ημέρες της νηστείας και όχι μόνο!!! Δοκιμάστε τη!!! Μανιτάρια φρικασέ!!! Υλικά[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΦέτος χάρηκα πολύ τις φράουλες, τόσο σκέτες , όσο και με μερικούς ακόμα συνδυασμούς, όπως στα μικρά φραουλένια τσιζκέικ, σε σμούθις ή στο πρωινό μου. Ενώ όμως[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΌταν ξεκίνησα το Vegan in Athens είχα αποφασίσει ότι θα μοιράζομαι κυρίως ελληνικές και μεσογειακές vegan συνταγές – και πράγματι αυτό προσπαθώ να κάνω – για[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΣυστατικά 6- πιπεριές κέρατο(διάφορα χρώματα) 1φλ.ρύζι γλασσέ 1 κρεμμύδι 1 σκελ.σκόρδο ½ ματσάκι μαιντανός 1 καρότο 1/2φλ.σταφίδες ξανθές Λάδι [...]
Πηγή: zannetcooks.comΔιαλέγετε και παίρνετε – έτσι κι αλλιώς σε μετα-μνημονιακή φάση των «θεσμών» βρισκόμαστε, γι' αυτό άλλοι το λένε πράσινο πουρέ και άλλοι[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 10 μετρίες πιπεριές για γέμισμα 360 γρ. περίπου ρύζι γλασέ (2 κουταλιές σούπας ρύζι για κάθε μετρίου μεγέθους πιπεριά) 3-4 ντομάτες σε φέτες για να[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/1 κιλό χοντροί χοχλιοί (=μεγάλα σαλιγκάρια) αλάτι λάδι ξίδι λίγο αριζμαρί (=δεντρολίβανο) λίγος τσόχος (=ζοχός) Σημείωση: χοχλιούς δεν έχω αγοράσει ποτέ, αν[...]
Πηγή: cooktherapy.gr4 μεγαλούτσικες πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές 4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια αλάτι και πιπέρι 1 κουτ. σούπας ξίδι λευκό (ή χυμός λεμονιού) 4 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: gastronomos.grΕίναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤην Τρίτη 26 Ιουνίου (ναι τότε που είχε 40 βαθμούς) είχαμε τη χαρά μερικοί από τους foodbloggers να φιλοξενηθούμε στις κεντρικές αποθήκες των Σούπερ μάρκετ ΑΒ[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤην Τρίτη 26 Ιουνίου (ναι τότε που είχε 40 βαθμούς) είχαμε τη χαρά μερικοί από τους foodbloggers να φιλοξενηθούμε στις κεντρικές αποθήκες των Σούπερ μάρκετ ΑΒ[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο Φθινόπωρο που μας πέρασε ήταν η εποχή για το φύτεμα των βολβών αλλά ξεχάστηκα... Θυμάστε που είχαμε ασχοληθεί ξανά με τους βολβούς το προηγούμενο Φθινόπωρο?[...]
Πηγή: lamproukam.blogspot.grΕξαιρετικό μεζεδάκι για ούζο ή τσίπουρο!!! Σκορδάτα μανιτάρια πλευρώτους, γλασαρισμένα με λίγο μπαλσάμικο, ενώ το άρωμα της ρίγανης απογειώνει την γεύση αλλά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ μέρα της Καθαράς Δευτέρας, θέλει τραπέζι στρωμένο από το πρωί, με όλα τα σχετικά και να βλέπεις ουρανό μπας και δεις τον δικό σου χαρταετό να πηγαίνει πιο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η φάβα συνήθως μαγειρεύεται σκέτη. Ένας διαφορετικός αλλά καθόλου πολύπλοκος τρόπος είναι να τη μαγειρέψουμε μαζί με ρύζι. Υλικά: 1 φλ.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΧρόνος Εκτέλεσης: 25 λεπτά Υλικά για 1 σαλάτα: 200 γρ. πλευρώτους 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 1 πορτοκαλί πιπεριά 2 καρότα 2 κολοκυθάκια 1 σφηνάκι[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΤα πρώτα φυλλαράκια της αρχίζουν να εμφανίζονται μέσα στις γλάστρες μου τον Μάιο. Και κάθε φορά χαίρομαι να την βλέπω να μεγαλώνει. Ίσως γιατί κάθε τέτοια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr