Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
* TUCEN ED FA' SOL E OV * ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Καλημέρα σας! 6 Φεβρουαρίου σήμερα, ημέρα του ραντεβού μας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΜΕΛΕΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη και ανανεώνουμε το μηνιαίο ραντεβού μας με την διαδικτυακή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ Αν και ο καιρός μοιάζει ανοιξιάτικος, το φθινόπωρο προχωράει. Στο ψαράδικο στο χωριό, το οποίο όπως είπαμε φέρνει μόνο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΕΥΚΟΛΗ, ΝΟΣΤΙΜΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ, ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑ Πριν αρκετό καιρό είχαμε δοκιμάσει αυτό εδώ το σοκολατένιο κέϊκ, και είχαμε ενθουσιαστεί! Ενα κέϊκ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΕΥΚΟΛΗ, ΝΟΣΤΙΜΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ, ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑ Πριν αρκετό καιρό είχαμε δοκιμάσει αυτό εδώ το σοκολατένιο κέϊκ, και είχαμε ενθουσιαστεί! Ενα κέϊκ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒΑΤΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ Ο βάτος είναι από εκείνα τα περίεργα ψάρια, όπως η πεσκανδρίτσα και η ρίνα, που δεν θα τα συναντήσετε ποτέ ολόκληρα στο ιχθυοπωλείο, και δεν θα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΑΤΑ ΚΙΝΟΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ BABY, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΝΦΙ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Είχα ακούσει τόσα πολλά και ενθουσιώδη γιά τ ην κινόα, που κάποια στιγμή αποφάσισα να το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ "ΤΗΓΑΝΗΤΑ" ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Κολοκυθάκια ψημένα στον φούρνο με τραγανή κρούστα. Γίνονται πολύ νοστιμότερα και βέβαια πιό ελαφριά από τα τηγανητά. Το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΜΩΒ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΥΣ ΓΕΜΙΣΤΟΥΣ Οταν έφτασαν στα χέρια μου οι μώβ πατάτες , σκέφτηκα να τις αξιοποιήσω ανάλογα και να φτιάξω κάτι που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Φίνο ορεκτικό με σολομό και κολοκυθάκια. Εντυπωσιακό σαν παρουσία αλλά και ιδιαίτερα εύγευστο, με υπέροχα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ, ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ Ειναι κοινο μυστικο, οτι μετα την Ανασταση, ολοι ψαχνουν τροπους για να ξεφορτωθουν τα περιφημα πασχαλινα αυγα! Ποσο τους ζηλευω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΕΤΑ ΨΗΤΗ Το πιο απλο αλλα και το πιο νοστιμο ορεκτικο! Υλικα : φετα, ντοματα, καυτερη πιπερια ή μπουκοβο , εξτρα παρθενο ελαιολαδο, ριγανη. Προετοιμασια :[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΡΩΣΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ Οταν είχα επιχειρήσει να φτιάξω γιά πρώτη φορά ρώσικη σαλάτα , είχα ψάξει σε ιταλικά σάϊτ και είχα δεί ότι οι ιταλοί προσθέτουν και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΩΒ ΛΑΧΑΝΟ, ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ Μια πλούσια λαχανοσαλάτα, συνδυασμένη με βρασμένα φασόλια και καρδιές αγκινάρας και νοστιμισμένη με σώς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ Καθώς δεν εχω τριγυρίσει πολυ στα νησιά του Αιγαίου, τους ντοματοκεφτέδες τους είχα μεν ακουστά, αλλα δεν τους είχα δοκιμάσει ποτέ.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ, ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ Η δεύτερη πρόταση του laboratorio για τον διαγωνισμό living well των TGI Friday's , ήταν μια σάλατα. Πλούσια σε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΡΑΜΟΚΕΦΤΕΔΕΣ Κλασσικο εδεσμα της Σαρακοστης και οχι μονο. Ιδανικος μεζες για ουζακι. Μπορειτε να χρησιμοποιησετε τοσο τον κλασσικο κοκκινο ταραμα, οσο και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΕΛΙΤΖΑΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Υλικα : 1 μελιτζανα (300 gr περιπου), 6 λιαστες ντοματες, 1/2 κρεμμυδι, 1 κρεμμυδακι, 3-4 φρεσκα φυλλα βασιλικου, 1/2 mozzarella,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΥΡΙ Καθε φορα που κανω γεμιστα κολοκυθακια, περισσευει παντα μια μεγαλη ποσοτητα κολοκυθοψυχα. Καθως δεν μου παει η καρδια να την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΣΊ ΠΑΡΜΑΝΤΙΈ, Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ Το ασί παρμαντιέ ( hachis parmentier ) απο την Γαλλία, είναι ένα πιάτο με βάση τον πουρέ πατάτας και μοιάζει πάρα πολύ με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr