Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Μια ομελέτα που την έμαθα από τη γιαγιά μου Υλικά : 6-7 κολοκιθάκια μικρά και τρυφερά Μισό φλυτζάνι του καφέ λάδι 100 γραμμάρια φέτα 3-4 αυγά Αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ σκορδαλιά συνοδεύει υπέροχα μπακαλιάρο με κουρκούτι τηγανητό, μύδια με κουρκούτι τηγανητά, κολοκυθάκια και μελιτζάνες τηγανητές, παντζαροσαλάτα και άλλες[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κούπα καρότα πλυμμένα ξεφλουδισμένα και τριμμένα. 1 κούπα κολοκυθάκια ξεφλουδισμένα και τριμμένα 8 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη 2 αυγά[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια από τις κλασικές και αγαπημένες σαλάτες του καλοκαιριού Υλικά 1 κιλό βλήτα καθαρισμένα 2 μέτριες πατάτες 3 μικρά κολοκυθάκια Λάδι Λεμόνι Αλάτι Εκτέλεση[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά : 4 πατατες κανονικο μεγεθος 3-4 καροτα 4 κολοκυθακια 1 φλ μανιταρια σε φετες (εβαλα κονσερβας) 1 φλ κρεμα γαλακτος ½ φλ γαλα Αλατι, πιπερι, θυμαρι[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνας συνδυασμός ιταλικής και ελληνικής κουζίνας που ελπίζω να σας ενθουσιάσει όπως ενθουσίασε και εμάς Υλικά 6 πιπεριές κόκκινες μεγάλες και γλυκιές 2-3[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 2 Μελιτζάνα(ες) 3 Κολοκυθάκια 1 κιλό ώριμες φρέσκιες Ντομάτα(ες) 3 κουταλιές παρθένο Ελαιόλαδο 300 γρ. (με χαμηλά λιπαρά) Τυρι(ά) 1 ματσάκι Βασιλικός[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 5 κολοκυθάκια σε φέτες χονδρές 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο 2 κουταλιές ξύδι 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες ρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο αλάτι, πιπέρι Τρόπος[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κιλό κολοκυθάκια αλάτι αλεύρι λάδι για τηγάνισμα Τρόπος παρασκευής Πλένετε και καθαρίζετε τα κολοκυθάκια από τις άκρες τους και ξύνετε το εξωτερικό[...]
Πηγή: greekmasa.gr(Για 4 άτομα) Υλικά: 2 κιλά καραβίδες 2 κολοκυθάκια 2 καρότα 1 μικρή σελινόριζα 1 μαρουλάκι Μαϊντανός σγουρός Για το ντρέσινγκ: 1 φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι 25[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κιλό κολοκυθάκια 1/2 φλυτζάνι λάδι λεμόνι όσο θέλετε αλάτι Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε τα κολοκυθάκια και τα βράζετε σε αλατισμένο νερό έως[...]
Πηγή: greekmasa.gr