Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Κοντινός συγγενής του λάχανου και του κουνουπιδιού, το μπρόκολο ανήκει στην οικογένεια των Κραμβοειδών και προέρχεται από το άγριο λάχανο. Κι όσο κι αν μικροί[...]
Πηγή: suntagesvromi.blogspot.grΤο μπρόκολο είναι ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κραμβοειδών (Σταυρανθών) του γένους Κράμβη (Brassica). Είναι ένα είδος λάχανου και προήλθε από το άγριο[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΟ βολβός του παντζαριού είναι γνωστός για την αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και αντιφλεγμονώδη δράση του, αλλά και για τη θετική του επίδραση στην ενίσχυση της[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣυντάκτες: Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος, Σγούρου Αγάθη, βιοπαθολόγος. Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο μπρόκολο είναι ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κραμβοειδών (Σταυρανθών) του γένους Κράμβη ( Brassica ). Είναι ένα είδος λάχανου και προήλθε από το άγριο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟ βολβός του παντζαριού είναι γνωστός για την αντιοξειδωτική, αντιγηραντική και αντιφλεγμονώδη δράση του, αλλά και για τη θετική του επίδραση στην ενίσχυση της[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠαντζάρια, τα σούπερ αντιοξειδωτικά! Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤο παντζάρι αυτό το σαρκώδες λαχανικό με την απαλή υφή και το υπέροχο βαθυκόκκινο χρώμα είναι ασυναγώνιστο για την υψηλή θρεπτική αξία του σε σχέση με το[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο μπρόκολο είναι ετήσιο φυτό της οικογένειας των Κραμβοειδών (Σταυρανθών) του γένους Κράμβη ( Brassica ). Είναι ένα είδος λάχανου και προήλθε από το άγριο[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ Αντράκλα ή ανδράχλη ή γλυστρίδα είναι είδος του γένους Πορτουλάκη . Είναι γνωστό σαλατικό που φύεται άφθονα, χωρίς ιδιαίτερη καλλιέργεια κυρίως σε[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤα τελευταία χρόνια το μπρόκολο έχει σχεδόν παραμερίσει τα υπόλοιπα πράσινα λαχανικά και έχει κερδίσει την θέση που του αξίζει… στο πιάτο μας! Δεν είναι μόνο[...]
Πηγή: funkycook.grΤο μπρόκολο θεωρείται καλή πηγή θρεπτικών συστατικών, επειδή είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, καροτενοειδή (ουσίες παρόμοιες με τη βιταμίνη Α), φυτικές ίνες,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓράφει: Βαραγιάννης Α. Παναγιώτης , Kλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος M.Med.Sc "Αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του φυτικού βασιλείου στη μάχη κατά του[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό μπρόκολο 2 αβγά (ασπράδια) 100 ml κρέμα γάλακτος (αυτές με τα χαμηλά λιπαρά είναι πολύ νερουλές, εσείς πράξτε κατά συνείδηση) 80 γραμ.[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά για 4 άτομα 20 γαρίδες μέτριες 300 γραμ μείγμα από λευκό και άγριο ρύζι 150 γραμ αμπελοφάσουλα 1 μικρό κρεμμύδι ½ φλιτζ ψιλοκομμένο μαϊντανό 100 γραμ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά : 1 κούπα ή περίπου 150 γρ. ωμά ξερά αμύγδαλα 2 κούπες νερό 4 μέτρια αγγούρια (συνολικά περίπου 500 γρ.) 4 μικρές σκελίδες σκόρδο (ή 2 ανάλογα πόσο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό Ινδικό σπανάκι (malabar spinach) 2 κ.σ. έλαιον σησαμιού 1 κ.σ. καβουρντισμένοι σπόροι σησαμιού (+1 κ.σ. επιπλέον για το σερβίρισμα) 1 πρέζα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr