Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Ο μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι το δεύτερο παραθυράκι στο νόμο της Σαρακοστιανής νηστείας, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια και αυστηρότητα που[...]
Πηγή: pandespani.comΤο τσορίθο (chorizo) είναι ένα από τα θεμέλια της ισπανικής κουζίνας. Εϊναι καμωμένο από χοιρινό κρέας, λίπος και μυρωδικά, με κύριο την ισπανική πάπρικα.[...]
Πηγή: bostanistas.grΠαρά την φήμη της ελληνικής παραγωγής σε ελιές και ελαιόλαδο, η πάστα ελιάς (πατέ ελιάς ή πέστο ελιάς), εκείνο το μινιόν μπολ που επί χρόνια ερχόταν στο[...]
Πηγή: pandespani.com1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες (1.5 κιλό περίπου) 4 φέτες μπέικον κομμένες σε μικρές λωρίδες 10 μικρές πατάτες κομμένες στα τέσσερα 10 κρεμμυδάκια στιφάδο[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά (για 6-8 άτομα) 4 κοφτές κουταλιές βούτυρο, 300 γρ. μανιτάρια, άσπρα και πλευρώτους , (μανιτάρια στρείδια χωρίς το σκληρό κοτσάνι τους), κομμένα σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ κλασική συνταγή που ξεκίνησε από τη Γαλλία, αλλά την οικειοποιήθηκαν οι Άγγλοι που τη λατρεύουν. Υλικά για 6 σαν πρώτο πιάτο 400 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com