Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 400 συνταγές
Βλήτα σαλάτα (με κολοκυθάκια και πατάτες), Βλήτα ή βλίτα, χόρτα με μεγάλη διατροφική αξία. Τι πρέπει να προσέχουμε στην κατανάλωσή τους. Από που προέρχεται η γνωστή φράση;, Βλήτα ή βλίτα, χόρτα με μεγάλη διατροφική αξία. Τι πρέπει να προσέχουμε στην κατανάλωσή τους. Από που προέρχεται η γνωστή φράση;, Βλήτα και Κολοκυθάκια Σαλάτα – Green Boiled Salad, Βλήτα γιαχνί με σκόρδο, Βλητόπιτα (2 συνταγές)
Η πάστα ελιάς ( πέστο ελιάς ή πατέ ελιάς ) είναι ένα γευστικότατο ορεκτικό , που φτιάχνεται από μαύρες, κυρίως ελιές, διατηρημένες σε ελαιόλαδο, αλάτι ή ξύδι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕντυπωσιακή σαλάτα για τα χρώματα αλλά και τη γεύση της. Ιδιαίτερα καλοκαιρινή, θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας! Υλικά 2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: greekmasa.grHellooo!!! Τι κάνετε? Εγώ δεν ξέρω γιατί, δεν έχω κανέναν συγκεκριμένο λόγο δηλαδή αλλά είμαι πολύ στα πάνω μου.. Ειναι και ότι ανακάλυψα το pinterest ( αργά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΝόστιμες ιδέες για όλη την οικογένεια. Συνταγή : Ντίνα Νικολάου. Μερίδες : 4-6 μερίδες. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 25΄, μαγείρεμα 20΄-[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 κουνουπίδι 3 καρότα 1 κούπα τυρί τριμμένο Μαϊντανό ψιλοκομμένο Βασιλικό ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 αυγά 1/2 κούπα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦέτος στο χωριό θα πρέπει να μαγείρεψα τουλάχιστον 5 φορές κολοκυθολούλουδα γεμιστά. Ευτυχώς στη γειτονιά όλοι είχαν κολοκυθιές, κι έτσι μέρα παρά μέρα με[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤώρα, με τα νόστιμα, μικροσκοπικά όψιμα μελιτζανάκια, είναι η ώρα να φτιάξεις ένα από τα ωραιότερα τουρσιά της ελληνικής παράδοσης, με καταγωγή από τις[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥΛΙΚΑ Για τη σούπα καρότο πατάτα κρεμμύδι κολοκύθι πράσο εστραγκόν ντομάτα μανιτάρια τζίντζερ κομμάτια ψαριού ζωμό λαχανικών κρασί μελάνι[...]
Πηγή: megatv.com/cook1½ ποτήρι του νερού λάδι καλό 1½ κουτάλι σούπας ξίδι 2 κρόκους αυγών ½ κουταλάκι σούπας λεμόνι αλάτι και πιπέρι Σ' ένα βαθύ δοχείο χτυπάτε καλά τους κρόκους[...]
Πηγή: cooktherapy.gr«Έτσι φτιάχνομε τους κολοκυθοανθούς κάτω», είπε η μαμά μου. Σε ελεύθερη απόδοση: «Έτσι φτιάχνουμε τους κολοκυθοανθούς στη γειτονιά μου, στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια ομελέτα με χόρτα, όνειρο. Προετοιμασία : 20΄ Μαγείρεμα : 30΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 μερίδες 300 γρ. τρυφερά φύλλα σπανακιού (ζυγισμένο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠολύ νόστιμο και γρήγορο φαγάκι. Τι χρειαζόμαστε: 1 συσκευασία κοτόπουλο στήθος φιλέτο (περιπου 700γρ.) 1 μέτριο κουνουπίδι (μόνο τις φουντίτσες) 1 κρεμμύδι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr700γρ.-1 κιλό παστός μπακαλιάρος ή κατεψυγμένος (φιλέτο με δέρμα) ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρασί λευκό 1 κλωνάρι σέλινο ½ πράσο ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια[...]
Πηγή: cooklos.grΗ μέρα της Καθαράς Δευτέρας, θέλει τραπέζι στρωμένο από το πρωί, με όλα τα σχετικά και να βλέπεις ουρανό μπας και δεις τον δικό σου χαρταετό να πηγαίνει πιο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ Συνταγή : Sidagi.gr Μερίδες : Για 2-4 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr6 μερίδες χοιρινό κρέας (κατά προτίμηση από μπούτι) 1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο 1 φλ. ελ. καφέ κόκκινο κρασί 10 κόκκους μαύρο πιπέρι 1 μέτριο λάχανο άσπρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο όσπριο του καλοκαιριού για την ελληνική κουζίνα. Συνταγή : Μάκης Γεωργιάδης Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Μαγείρεμα 40΄-45΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜέρες τώρα σκέφτομαι τι να σας παρουσιάσω αυτή την εβδομάδα. Διαβάζω διάφορα έντυπα και βιβλία μαγειρικής, ιστορικές συνταγές αλλά δεν βγάζω άκρη. Ο εορτασμός[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Ψαροκροκέτες είναι οι αγαπημένες όλων μας, μικρών και μεγάλων, διότι μας επιτρέπουν να απολαύσουμε το ψάρι, χωρίς το φόβο να τρυπηθούμε από τα κόκαλά του.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤι θα λέγατε αν βλέπατε τα παιδιά σας να τσακώνονται γι᾿ αυτά τα νερόβραστα λαχανικά; Θα το πιστεύατε; Κι όμως είναι αλήθεια. Απλά βράζουμε ολόφρεσκα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr