Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
1½ ποτήρι του νερού λάδι καλό 1½ κουτάλι σούπας ξίδι 2 κρόκους αυγών ½ κουταλάκι σούπας λεμόνι αλάτι και πιπέρι Σ' ένα βαθύ δοχείο χτυπάτε καλά τους κρόκους[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1/2 πακετο φακές 6 αντζούγιες (από τα έτοιμα φιλέτα στο λάδι) 1 ντομάτα ώριμη 4 αγγουράκια τουρσί 1 μικρο κρεμμύδι ξερό Λίγη πιπεριά Φλωρίνης Λίγο αλάτι Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΕύκολη και νόστιμη σαλάτα, κατάλληλη για δίαιτα με χαμηλές θερμίδες. Τι χρειαζόμαστε: 1½ νεροπότηρο ρύζι κίτρινο (τύπου μπέν) 1 κουτί τόνο σε άλμη (150 με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 6 άτομα 6 μέτρια παντζάρια αγορασμένα με τα κοτσάνια και τα φύλλα (τα διαλέγουμε όσο το δυνατόν ισομεγέθη, βάρους 1 κιλού συνολικά) 2 αυγά βρασμένα μελάτα[...]
Πηγή: sidagi.grΣαλάτα και καλοκαίρι πάνε μαζί...πώς να το κάνουμε. Φίλοι κολλητοί κι αχώριστοι... ο ένας δεν ζει χωρίς τον άλλο!!! Λίγο η ζέστη, λίγο η θάλασσα, λίγο τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜία καλοκαιρινή σαλάτα στο τραπέζι σας. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : Για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄. Βαθμός Δυσκολίας :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣαλάτα και καλοκαίρι πάνε μαζί...πώς να το κάνουμε. Φίλοι κολλητοί κι αχώριστοι... ο ένας δεν ζει χωρίς τον άλλο!!! Λίγο η ζέστη, λίγο η θάλασσα, λίγο τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Νισουάζ (Niçoise) είναι μια σαλάτα όπου το μόνο στο οποίο συμφωνούν απαξάπαντες οι chef και γευσιγνώστες είναι ότι προέρχεται από τη Νίκαια και δοξάζει τις[...]
Πηγή: caruso.gr…για τη “βαφή” 1 φλυτζάνι μηλόξυδο 1 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 1 μικρό παντζάρι, καθαρισμένο και κομμένο στα δύο …για τα γεμισμένα αυγά 12 καλοβρασμένα (πολύ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙΝΣΑΛΑΤΑ ΝΤΙ ΡΙΝΦΌΡΤΣΟ, Η ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ Στο τραπέζι της παραμονής Χριστουγγένων στη Νάπολι, υπάρχει ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr