Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Ένα νόστιμο και εύκολο πιάτο, ιδανικό για όσους αγαπάνε το blue cheese. (Μαρία ξέρω, θα ετοιμάσω κάτι άλλο για σένα ;-) Χρειαζόμαστε: 1200-1500 γρ. φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα πιάτο ...“χαδάκι”, o “αγκαλίτσας της κουζίνας”, ένα πιάτο που φτιάχνουμε όταν είμαστε λίγο πεσμένοι, έτσι, για να μας ανεβάζει λίγο τη διάθεση, μία “αλμυρή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (Για 4 άτομα) 2 κομμάτια στήθος κοτόπουλου, ½ κουταλάκι θυμάρι John Per, ½ κουταλάκι δρακόντιο (εστραγκόν) John Per, ½ κουταλάκι ρίγανη John Per, 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.com…για τη “βαφή” 1 φλυτζάνι μηλόξυδο 1 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 1 μικρό παντζάρι, καθαρισμένο και κομμένο στα δύο …για τα γεμισμένα αυγά 12 καλοβρασμένα (πολύ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το κοτόπουλο 250 γρ. μανιτάρια κομμένα στα 4 500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους 5x5 εκ. ½ σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κ.σ. εστραγκόν ξερό 100 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com300 γρ. πατάτες απλές καθαρισμένες 200 γρ. γλυκοπατάτες καθαρισμένες 1 κ.σ. εστραγκόν ξερό 3 κ.σ. βούτυρο λιωμένο αλάτι πιπέρι 15-20 γρ. βούτυρο για τηγάνισμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ μαγιονέζα είναι μία απ’ τις παλαιότερες και πιο βασικές σάλτσες στη γαστρονομία.Οφείλει την ύπαρξη και το όνομά της σε δύο ατυχήματα. Η μαγιονέζα εφευρέθηκε[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ Για τη σαλάτα της σελινόριζας 100 γρ. σελινόριζα (ψιλό ζουλιέν) 30 γρ. καρότο (ψιλό ζουλιέν) 90 γρ. μήλο πράσινο (ζουλιέν) 20 γρ. μέλι 15 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΣπανάκι; Σπανάκι τρώει ο Ποπάυ... σπανάκι θα φάω κι εγώ;;;; Γιατί φοβάσαι μήπως γίνεις ο Ποπάυ; ήταν η απάντηση που εισέπραττα! :-))) Φυσικά, δεν φοβόμουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚουνουπίδι: λαχανικό της εποχής πολύ πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα. Αλλά δεν αρέσει σε όλους! Και όμως με αυτή τη συνταγή μπορείς να το βάλεις στο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣπανάκι; Σπανάκι τρώει ο Ποπάυ... σπανάκι θα φάω κι εγώ;;;; Γιατί φοβάσαι μήπως γίνεις ο Ποπάυ; ήταν η απάντηση που εισέπραττα! :-))) Φυσικά, δεν φοβόμουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 μικρό άσπρο λάχανο καθαρισμένο από τα 3 εξωτερικά φύλλα, ψιλοκομμένο 1 μικρό κόκκινο λάχανο, καθαρισμένο από τα 3 εξωτερικά φύλλα, ψιλοκομμένο 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Υλικά : 5 κροκάδια 1 κιλό λάδι ραφινέ (καλαμποκέλαιο, ηλιέλαιο) αλάτι πιπέρι άσπρο λίγο χυμό λεμονιού 1/2 κ. γλ. μουστάρδα λιγο[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΥλικά καπνιστή σολομοειδής πέστροφα: 250 γρ. κομμένη σε λεπτά φετάκια ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμυδάκια φρέσκα: 6 ψιλοκομμένα αυγά: 6 κρόκοι και 8[...]
Πηγή: icookgreek.com