Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Η δεύτερη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό της PARMIGIANO REGGIANO είναι έτοιμη! Μια πρόταση που συνδιάζει γεύση , αισθητική και θρεπτικότητα. Τα σαλιγκάρια είναι[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΧοχλιοί (Σαλιγκάρια) όπως τα φτιάχνει η γιαγιά μου στην Κρήτη. Τι χρειαζόμαστε: 30 με 40 μεγάλους χοχλιούς 2/3 της κούπας ελαιόλαδο 2 μεγάλες ντομάτες 2 μέτρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦαγητό του χωριού μου πολύ παλιό και αγαπημένο. Στη συνέχεια θα δούμε πολλά φαγητά στα οποία χρησιμοποιείται ο ξινόχοντρος. Ξινόχοντρο έφτιαχναν και φτιάχνουν[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΑυτή είναι μια γρήγορη συνταγή για κέρασμα τελευταίας στιγμής. "Σαλιγκάρια" σφολιάτας με κεφαλοτύρι Υλικά: 1 φύλλο σφολιάτας 100 με 150 γρ. κεφαλοτύρι πάπρικα[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΥλικά χοχλιοί:(σαλιγκάρια): μισό κιλό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλάτι: 2-3 κουταλιές της σούπας ξύδι: 4-5 κουταλιές της σούπας δεντρολίβανο Εκτέλεση Βράζετε[...]
Πηγή: icookgreek.comTο πιο γνωστό πιάτο με σαλιγκάρια από την κουζίνα της Κρήτης είναι ένας εξαιρετικός μεζές για να συνοδέψει κρασί, ούζο ή το κρητικό ταίρι του, τη ρακή. Χοχλιοί[...]
Πηγή: pandespani.comΧοχλιοί με χόντρο? Καλοκαίρι, Χερσόνησος Κρήτης, 3 μήνες αραχτοί χωρίς σχολείο, παιχνίδι, θάλασσα, θέατρο… Η γιαγιά μας να φτιάχνει χόντρο και να τον[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.gr“Ποτέ χοχλιός μπουμπ o υριστός δε φεύγει απ' το τηγάνι, ανε γλιτώσει απ' τη φωθιά τ' αλάτσι τονε πιάνει!” Εφημερίδα Πατρίς www . patris . gr[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΗ αλλιώς... μπριοσάκια σαν τσουρεκάκια.. Προσωπικά προτιμώ να τα λέω τσουρέκια που όμως δεν περιέχουν αυγά και βούτυρο και έχουν μέτρια γλυκύτητα! Ακόμα, η[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΑποτοξίνωση σήμερα!!! Όποιος μπορεί να τα βρει, δεν υπάρχει καλύτερο χορταρικό, (βότανο)είναι βλαστάρια όπωςκαι τα άγρια σπαράγγια. Τα πλένουμε καλά, και τα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά χοχλιοί:(σαλιγκάρια): μισό κιλό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλάτι: 2-3 κουταλιές της σούπας ξύδι: 4-5 κουταλιές της σούπας δεντρολίβανο Εκτέλεση[...]
Πηγή: icookgreek.com2 φύλλα σφολιάτας ψυγείου ή φύλλο κρούστας πραλίνα φουντουκιού 4 κ.σ. φουντούκια σπασμένα 1 μπανάνα κομμένη σε μικρά κομμάτια άχνη ζάχαρη λίγο γάλα ή αυγό,[...]
Πηγή: cooklos.gr