Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Μια βόλτα προς τα χωράφια της Παλλήνης (υπάρχουν ακόμη τέτοια μέρη...σχεδόν απάτητα... μέσα στην Αττική) με έφερε πίσω στην Αθήνα μ' ένα μάτσο ανεμώνες και ένα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr3 μήλα 2 1/2 κ.γλ. τζίντζερ σε σκόνη 2 κ.γλ. κανέλα σε σκόνη 1 1/2 κ.γλ. γαρύφαλλο σε σκόνη 1 κ.γλ. κάρδαμο σε σκόνη 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο φρεσκοτριμμένο 1/2[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥΛΙΚΑ: 3 ΚΑΡΟΤΑ 1 ΜΗΛΟ 1 ΜΙΚΡΟ ΩΜΌ ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΛΙΓΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ (Ένα μικρό κομματάκι με πάχος ένα εκατοστό αρκεί.) ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΆ ΠΛΈΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΚΑΙ[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΠΑΝΕΥΚΟΛΗ, ΝΟΣΤΙΜΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ, ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑ Πριν αρκετό καιρό είχαμε δοκιμάσει αυτό εδώ το σοκολατένιο κέϊκ, και είχαμε ενθουσιαστεί! Ενα κέϊκ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΕΥΚΟΛΗ, ΝΟΣΤΙΜΗ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ, ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑ Πριν αρκετό καιρό είχαμε δοκιμάσει αυτό εδώ το σοκολατένιο κέϊκ, και είχαμε ενθουσιαστεί! Ενα κέϊκ[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜπορεί να εμφανιστεί με την πρώτη, μπορεί όμως και τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα. Ανενδοίαστη παρότι κόκκινη, η τερίν με παντζάρι και μια ή δυο στρώσεις από[...]
Πηγή: pandespani.comΤο πάθος του παιδικού έρωτα συμπυκνώνεται σε ένα άγουρο σχέδιο με δυό καμπύλες, ένα κατάισιο φαρμακερό βέλος και μερικές γλιστερές σταγόνες μιας ματωμένης[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλησπέρα σας! Για σήμερα ένα πεντανόστιμο πιάτο, κάτι σαν τάρτα αλλά χωρίς τη βάση της. Δανείζεται το στυλ, το όνομα και τη μορφή του από ένα παραδοσιακό[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτή την πίτα ήθελα εδώ και χρόνια να την φτιάξω. Την είχα δει σε περιοδικά καθώς και σε Ιταλικά βιβλία μαγειρικής, που με προμηθεύει η ξαδέλφη μου η Πόπη κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (για 5 άτομα) 5 λεπτές φέτες ψωμί χωριάτικο, ραντισμένο με ελαιόλαδο αρωματισμένο με βότανα, και ψημένο στον φούρνο και από τις 2 πλευρές 100 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι Γάλλοι είναι βέβαια οι πρώτοι μάστορες στα πατέ και τις τερίν. Δεν έχουν άδικο ούτε για την εμμονή τους ούτε για την ποικιλία των υλικών που ανάλογα με τις[...]
Πηγή: bostanistas.gr250 γρ φαρίνα 4 αυγά 4 αγκινάρες 300 γρ σπαράγγια 200 γρ κολοκύθια 300 γρ καρότα 200 γρ κολοκύθα 150 γρ καλαμποκάκια νάνοι 100 γρ τυρί παρμεζάνα 200 ml γάλα [...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλησπέρα σας! Για σήμερα ένα πεντανόστιμο πιάτο, κάτι σαν τάρτα αλλά χωρίς τη βάση της. Δανείζεται το στυλ, το όνομα και τη μορφή του από ένα παραδοσιακό[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 4 -6 μανιτάρια portobello 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, το λευκό και το πράσινο μέρος 2[...]
Πηγή: sidagi.grΈτσι ονόμασε αυτό το φαγάκι ο γιος μου όταν ήταν μικρός. Φαίνεται όμως ότι και πολλοί άλλοι μ’ αυτήν την ονομασία το ξέρουν. Όπως κι αν το λένε, είναι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑν σας αρέσει ο συνδυασμός κανέλας-μήλου τότε δοκιμάστε αυτή τη συνταγή! Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 5 - 5 1/2 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΑ ΝΟΣΤΙΜΟΤΕΡΑ ΓΕΜΙΣΤΑ | ΕΥΚΟΛΑ ΓΕΜΙΣΤΑ | ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΥΖΙ Φαγητό από τα πιο αγαπημένα ειδικά το καλοκαίρι που τα περισσότερα λαχανικά είναι πάνω "στην ώρα"[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤο Glühwein, το “πυρακτωμένο κρασί” ή το “κρασί που λάμπει”, δημοφιλέστατο στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη, είναι το κόκκινο, ζεστό,[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr... πλην όμως ορθολογιστικά! Ω ραία τηρήσαμε τα έθιμα και βάψαμε τα αυγά μας, κανονικά ή οικολογικά ! Τα τσουγκρίσαμε, τα φάγαμε σχέτα με το αλατάκι και το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr