Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Κάποια εποχή που θέλησα να δώσω μια εξήγηση για τις διαφορετικές επιλογές μου ως προς το φαγητό επεχείρησα να εντάξω σε κατηγορίες τους τύπους των φαγητών που[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα γεώμηλα, τα "μήλα του διαβόλου" όπως τις αποκαλούσαν οι Ρώσοι, οι πατάτες... και ποιός δεν τις αγαπά; Σίγουρα υπάρχουν κι αυτοί που δεν αγαπούν τούτο τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΘέλετε κάτι ορεκτικό; Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Θα μπορούσα να μη δώσω οδηγίες συνταγής και απλά να σας πω, «Κοιτάξτε τη φωτογραφία».[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα τυριά στο τραπέζι είναι μεγάλο θέμα και στρατηγικό από πλευράς συνδυασμών -κάτι σαν τα ζώδια στατιστικώς ιδωμένα- που, είτε εμφανίζονται στην αρχή είτε στο[...]
Πηγή: pandespani.com1 κόκκινο σγουρό μαρούλι 1 πράσινο σγουρό μαρούλι 1 ματσάκι ρόκα Λίγο σπανάκι φρέσκο 1 μήλο πράσινο σε κύβους 150 γρ. μοσχαρίσιο πέταλο SARY 1 ρόδι 50[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑυτή την πίτα ήθελα εδώ και χρόνια να την φτιάξω. Την είχα δει σε περιοδικά καθώς και σε Ιταλικά βιβλία μαγειρικής, που με προμηθεύει η ξαδέλφη μου η Πόπη κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌτι θα έβαζα το καρπούζι στη σαλάτα μου δεν θα μπορούσα να το φανταστώ! Εκτιμώ ούτε κι εσείς. Όταν όμως το βλέπεις κόκκινο κόκκινο και ζουμερό να σε υποδέχεται[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι Γάλλοι είναι βέβαια οι πρώτοι μάστορες στα πατέ και τις τερίν. Δεν έχουν άδικο ούτε για την εμμονή τους ούτε για την ποικιλία των υλικών που ανάλογα με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΠέρσι τέτοιον καιρό ονειρευόμουν βασιλοπούλες με τρυφερές καρδιές (έτσι τις ήθελα τις αγκινάρες μου, όχι σαν την άλλη, την άκαρδη βασιλοπούλα του παραμυθιού[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή εβδομάδα! Πως τα πάτε εκεί κάτω? Πάει έφυγε και ο Νοέμβριος και φτάνουμε πλέον πραγματικά κοντά στις γιορτές! Σημερα σας έχω μια απλή αλλά εντυπωσιακή[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 4 -6 μανιτάρια portobello 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι, το λευκό και το πράσινο μέρος 2[...]
Πηγή: sidagi.grΤι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο μαρούλι 4-5 ξερά δαμάσκηνα 4-5 ξερά σύκα 100 gr γραβιέρα Για την σως: 1,5 κουταλιά της σούπας μέλι 3 κουταλιές της σούπας λάδι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑθούς λέμε στην Κρήτη τους ανθούς. Η λέξη είναι γένους αρσενικού. Είναι Ο αθός. Από τον ανθό και όχι το άνθος. Και ο τόνος στο ο . Γιατί στο α , η λέξη[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 μαρούλι 1 καρότο 1/4 φλ. αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες μαύρες και ξανθές, ανανά, cranberries κλπ) 1 κ.γ. κουκουνάρι 50 γρ. κεφαλογραβιέρα ή γραβιέρα (προτιμώ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 8 μανιτάρια 1 φραντζόλα τσιαπάτα 1 σκελίδα σκόρδο 1 μήλο 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 λεμόνι 50γρ τυρί Στίλτον ή γραβιέρα 1 μικρή χούφτα καθαρισμένα καρύδια[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΤα γεώμηλα, τα "μήλα του διαβόλου" όπως τις αποκαλούσαν οι Ρώσοι, οι πατάτες... και ποιός δεν τις αγαπά; Σίγουρα υπάρχουν κι αυτοί που δεν αγαπούν τούτο τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr