Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Από συνταγές τηγανητού μπακαλιάρου γεμάτη η γειτονιά. Το να γράψω κι εγώ το θεωρούσα μεγάλη υπερβολή, ώσπου η συζήτηση για ένα γεγονός που δεν θα ξεχάσω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ ζύμη είναι όπως τα τσουρέκια. Τα γεμίζουμε με κρέμα και τα τυλίγουμε. Σερβίρονται σκέτα ή με Μερέντα ή με μέλι ή με Μαρμελαδα Βερίκοκο ή με Σοκολάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4 μερίδες) : 1 πράσο καθαρισμένο, περίπου 75 γρ. 50 γρ. βούτυρο συν ένας κόμπος ακόμη 40 γρ. αλεύρι 450 ml γάλα 100 γρ. τυρί μοτσαρέλα τριμμένο 350 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.grΠέρσι τέτοιον καιρό ονειρευόμουν βασιλοπούλες με τρυφερές καρδιές (έτσι τις ήθελα τις αγκινάρες μου, όχι σαν την άλλη, την άκαρδη βασιλοπούλα του παραμυθιού[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή την πίτα ήθελα εδώ και χρόνια να την φτιάξω. Την είχα δει σε περιοδικά καθώς και σε Ιταλικά βιβλία μαγειρικής, που με προμηθεύει η ξαδέλφη μου η Πόπη κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Για την ζύμη Μαργαρίνη 150 γρ Ζάχαρη 150 γρ Αυγά 2 τεμ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 300 γρ κοσκινισμένο Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 φακελάκι Αλάτι 1[...]
Πηγή: chefoulis.grΑγαπάμε όλοι τις ζύμες και αν είναι χωρίς ζύμωμα ακόμα καλύτερα. Θα σας πω την δική μου συνταγή για Τσουρέκια χωρίς. Χωρίς ζύμωμα-βούτυρο-λάδι-αυγά-γάλα Ναι[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΠάντα εκτιμούσα τις μαγικές ιδιότητες των αβγών. Την ικανότητά τους να μετατραπούν σε αφράτη μαρέγκα, να δημιουργήσουν μια παχιά crème anglaise και φυσικά να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαταπληκτικά γλυκά ψωμάκια. Υπέροχα γεμιστά ρολάκια με βερίκοκα, σταφίδες, αμύγδαλα, κ.λ.π.. Για πρωινό, κολατσιό, το γραφείο, για όλες τις ώρες. Απολαύστε τα.[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤόσο εντυπωσιακό κέικ που μπορεί κανείς να μπερδευτεί και να το περάσει για τηγανητά αυγά. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Τούρτες Άλλες κατηγορίες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr