Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
5-6 φύλλα μαρούλι ( μέτρια και μεγάλα) 1/4 ματσάκι ρόκα 1 γλυκό, ζουμερό πορτοκάλι μια χούφτα αμύγδαλα και φιστίκια Αιγίνης λίγα bluberries λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 μέτριες ρίζες μάραθου (finocchio) 2 πορτοκάλια 60 γρ αποφλοιωμένο αμυγδαλάκι (ή και κουκουνάρι) 30 γρ σταφίδες, ξανθές 1 κ.σ. καθαρισμένους ηλιόσπορους (ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαταπληκτικά γλυκά ψωμάκια. Υπέροχα γεμιστά ρολάκια με βερίκοκα, σταφίδες, αμύγδαλα, κ.λ.π.. Για πρωινό, κολατσιό, το γραφείο, για όλες τις ώρες. Απολαύστε τα.[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤα αυγά σύννεφα αποτελούν παγκοσμίως την τελευταία τάση σε πρωινό και brunch. Είναι πολύ νόστιμα, ελαφριά όπως τα βραστά, έχουν παιχνιδιάρικο όγκο και μια[...]
Πηγή: pandespani.com1 μαρούλι ή σαλάτα γαλλική 1 λόλα κόκκινη 1 λόλα πράσινη 1/2 φλ. κρασί κόκκινο 12 σύκα αποξηραμένα 1/2 φλ. αμύγδαλα καβουρντισμένα 100 γρ. ροκφόρ ή[...]
Πηγή: argiro.grΤα τυριά στο τραπέζι είναι μεγάλο θέμα και στρατηγικό από πλευράς συνδυασμών -κάτι σαν τα ζώδια στατιστικώς ιδωμένα- που, είτε εμφανίζονται στην αρχή είτε στο[...]
Πηγή: pandespani.com7/12/13 Το Α και το Ω για εμένα σε ένα τραπέζι είναι η σαλάτα. Κάνεις ας πούμε ένα ζουμερό χοιρινό θες τη ρόκα σου. Ετοιμάζεις γεμιστή γαλοπούλα θες και μια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ συγκεκριμένη σαλάτα φτιάχνεται στο λεπτό, έχει μια απαλή sauce γιαουρτιού και κοτόπουλο που λιώνει στο στόμα, χάρη στο μαρινάρισμα με ακτινίδιο που[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάτι πολύ εκνευριστικό και απογοητευτικό όταν είσαι blogger, είναι το να βλέπεις τη δουλειά σου αναδημοσιευμένη σε άλλα blogs και ιστοσελίδες χωρίς την άδειά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΌλοι μας τρώμε το χειμώνα λαχανοσαλάτα με τριμμένο καρότο και λεμονάκι. Μια μέρα όμως μια θεία μας έφτιαξε αυτήν την παραλλαγή, η οποία ήταν τόσο πετυχημένη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠρωτότυπη γεύση, που μπορεί να συνοδεύσει θαυμάσια διάφορα κρέατα και πουλερικά. Οι συνταγές είναι από το βιβλίο «La Pomme de Terre» του διάσημου Γάλλου σεφ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 200 γρ. αγκινάρες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους. 12 κάστανα. 200 γρ. κολοκύθα, κομμένη σε κύβους. 4 μελιτζάνες. 20 γρ. φρέσκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚέρασμα χριστουγεννιάτικο, όπως λέει η φίλη μου η Αγγελική, είναι οι φλογέρες, γι αυτό κι εγώ τις έφτιαξα και τις της αφιερώνω. Υλικά για 45 κομμάτια 200 γρ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr17/5/14 Ρώσικο πλοφ με ξερά φρούτα και αυγά η πρόταση μας σήμερα. Στην πραγματικότητα είναι ένα λατρεμένο πιάτο του Ουζμπεκιστάν αλλά γενικότερα ιδιαίτερα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤι χρειαζόμαστε: Για τη σαλάτα: ½ λάχανο ψιλοκομμένο ½ φλυτζάνι τσαγιού ξανθές σταφίδες 1 μήλο 4-5 ροδέλες ανανά (κονσέρβα) 1 κόκκινη πιπεριά[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com