Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Παίρνετε μεγάλα σαλιγκάρια, τα πλένετε και τα βάζετε στο τηγάνι με τη μούρη προς τα κάτω. Τα τηγανίζετε σε δυνατή φωτιά σε ελαιόλαδο και ανακατεύετε 2-3[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 μεγάλο ροδάκινο κομμένο σε 12 φέτες 170 γραμμάρια burrata τυρί ή ρικότα Μείγμα με θαλασσινό αλάτι και βότανα (θυμάρι, δεντρολίβανο)[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 1 κιλό πατάτες 50 ml λάδι χυμός από 1 μέτριο λεμόνι 1 κουτ. της σούπας μουστάρδα 1 κύβο κνορ 100 ml νερό πιπέρι σκόρδο ρίγανη[...]
Πηγή: yumyum.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! Η μονοτονία δεν είναι το δυνατό μου σημείο ή μάλλον είναι το αδύνατό μου[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ (ΤΟΥΡΣΙ) Τα λεμόνια διατηρημένα σε πυκνή άλμη, συχνά μαζί με προσθήκη αρωματικών, είναι ενα άρτυμα που προέρχεται κυρίως απο τις κουζίνες της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά χοχλιοί:(σαλιγκάρια): μισό κιλό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλάτι: 2-3 κουταλιές της σούπας ξύδι: 4-5 κουταλιές της σούπας δεντρολίβανο Εκτέλεση Βράζετε[...]
Πηγή: icookgreek.comΓευστικές απολαύσεις που θα σας τρελάνουν ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ για 4 μερίδες 2 κιλά πατάτες κομμένες κυδωνάτες 500 γραμ. μανιτάρια κομμένα σε χοντρές[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά χοχλιοί:(σαλιγκάρια): μισό κιλό ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλάτι: 2-3 κουταλιές της σούπας ξύδι: 4-5 κουταλιές της σούπας δεντρολίβανο Εκτέλεση[...]
Πηγή: icookgreek.com