Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Υλικά : 5 κροκάδια 1 κιλό λάδι ραφινέ (καλαμποκέλαιο, ηλιέλαιο) αλάτι πιπέρι άσπρο λίγο χυμό λεμονιού 1/2 κ. γλ. μουστάρδα λιγο[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com425 γρ. στραγγισμένο τόνο κονσέρβα 3 σφιχτά αυγά ξεφλουδισμένα σε τέταρτα 3 ντομάτες ξεφλουδισμένες σε τέταρτα 50 γρ. αντζούγιες σε κονσέρβα,ξεβγαλμένες 12[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ μαγιονέζα είναι μία απ’ τις παλαιότερες και πιο βασικές σάλτσες στη γαστρονομία.Οφείλει την ύπαρξη και το όνομά της σε δύο ατυχήματα. Η μαγιονέζα εφευρέθηκε[...]
Πηγή: caruso.gr…για τη “βαφή” 1 φλυτζάνι μηλόξυδο 1 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 1 μικρό παντζάρι, καθαρισμένο και κομμένο στα δύο …για τα γεμισμένα αυγά 12 καλοβρασμένα (πολύ[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά καπνιστή σολομοειδής πέστροφα: 250 γρ. κομμένη σε λεπτά φετάκια ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμυδάκια φρέσκα: 6 ψιλοκομμένα αυγά: 6 κρόκοι και 8[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά καπνιστή σολομοειδής πέστροφα: 250 γρ. κομμένη σε λεπτά φετάκια ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμυδάκια φρέσκα: 6 ψιλοκομμένα αυγά: 6 κρόκοι και 8[...]
Πηγή: icookgreek.comΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr