Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
ΥΛΙΚΑ: 500 γρ. ψάρι φιλέτο 5 φέτες προσούτο Παρμεζάνα Κάσιους 2 σκελίδες σκόρδο Βασιλικό Αλάτι, Πιπέρι Ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τυλίγουμε τα φιλέτα ψαριού[...]
Πηγή: megatv.com/cook1 μαρούλι 1 αγγούρι 2 ντομάτες 1 κουτί κρουτόν 1 κουτί καλαμπόκι 1 φλ. κάσιους αλμυρά 1 πακέτο μπέικον ψιλοκομμένο 1 φλ. μαύρη σταφίδα 4 κ.σ λάδι 3 κ.σ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Μερίδες 6 Υλικά 1 1,2 κιλό κοτόπουλο 2 κουταλιές σούπας σάλτσα σόγιας 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουταλιές σούπας λάδι 1[...]
Πηγή: greekouzina.grΣυντάκτες: Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος, Σγούρου Αγάθη, βιοπαθολόγος. Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜπέικον μελιτζάνας??? Εδώ είναι το σημείο που εσείς γελάτε και εγώ χαμηλώνω το βλέμμα μου? Ευτυχώς για όλους μας, δεν χρειάζεται να προβούμε σε τέτοια[...]
Πηγή: misshealthyliving.grΜια εύκολη σαλάτα µε επιρροές απ’ την Ταϊλάνδη και το Βιετνάµ που θα µπορούσε να σερβιριστεί ως πρώτο πιάτο ή ως ένα ελαφρύ κυρίως! ΥΛΙΚΑ 2 κοµµάτια βοδινό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣήμερα θα σας δώσω μια συνταγή που με παραλλαγές φτιάχνουμε χρόνια τώρα στο σπίτι, και είμαι σίγουρη πως θα γίνει από τις αγαπημένες σας! Βασίζεται σε[...]
Πηγή: foodjunkie.euπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠαντζάρια, τα σούπερ αντιοξειδωτικά! Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μια ισχυρή φυτική χρωστική και αντιοξειδωτική ουσία την βητακυανίνη, η οπαία δίνει το βαθύ[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΟι σαλάτες που θα στολίσουν το γιορτινό μας τραπέζι, θα πρέπει να είναι ξεχωριστές! Χαρούμενα χρώματα, ιδιαίτερες γεύσεις, θα μας φτιάξουν την διάθεση και θα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι ντολμάδες γιαλαντζί με αμπελόφυλλο είναι απ’ τους πιο εκλεκτούς και γαστρονομικά σοφιστικέ μεζέδες της κουζίνας της ανατολικής Μεσογείου. Δεν αναφέρω της[...]
Πηγή: caruso.grΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr