Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 353 συνταγές
Μία πολύχρωμη σαλάτα για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Γαστρονόμος. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄, Αναμονή 1 ώρα. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 1 κεσεδάκι γιαούρτι Μισό κιλό ψιλοκομμένο άσπρο λάχανο 200 γραμμάρια ψιλοκομμένο κόκκινο λάχανο 2 τριμμένα καρότα 2 μήλα πράσινα 1/3 κούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΤώρα, με τα νόστιμα, μικροσκοπικά όψιμα μελιτζανάκια, είναι η ώρα να φτιάξεις ένα από τα ωραιότερα τουρσιά της ελληνικής παράδοσης, με καταγωγή από τις[...]
Πηγή: xryses-syntages.grλίγο ελαίολαδο 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 2 καρότα λίγο μπρόκολο 1 μελιτζάνα 2 κουτ.σούπας soya sauce Μέθοδος Εκτέλεσης Μια άκρως θρεπτική και υγιεινή[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΜΕ ΚΙΜΑ Καλοί μου αναγνώστες-μάγειρες, για σήμερα σας έχω μια πολύ ωραία πρόταση για μεζεδάκι ή κυρίως πιάτο. Μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς ως[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤο φαγακι αυτο το ειδα σε πρωινη εκπομπη και ειπα να το δοκιμασω μιας και τα οφέλη του μπροκολου για τον οργανισμο μας ειναι γνωστα αλλά δυστηχως εμεις στο[...]
Πηγή: greekmasa.grΑν με ρωτήσετε αν μου αρέσουν τα κολοκυθάκια, θα σας πω ότι είναι από τα λαχανικά που προτιμώ. Αν όμως με ρωτήσετε αν μου αρέσουν οι κολοκυθοανθοί, θα σας πω:[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤη μαγιονέζα την είχα συνηθίσει με το βραστό ψάρι. Όταν η μάνα μου είχε όρεξη έστρωνε πάνω από το ψάρι μια μαγιονέζα, τη στόλιζε και με κομμένα καρότα που[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΓια μένα, οι πατατοκεφτέδες είναι συνώνυμο με τα καλοκαιρινά απογεύματα. Κι αυτό, γιατί όταν ήμουνα μικρή και γυρίζαμε από τη θάλασσα, (βλέπεται τότε πηγαίναμε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 100 γραμμάρια προσούτο κομμένο σε φέτες 100 γραμμάρια ρόκα άγρια 100 γραμμάρια σπανάκι 4 τοματίνια Μισό καρότο τριμμένο 40 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΈνα πανεύκολο και πεντανόστιμο ορεκτικό. Τι χρειαζόμαστε: 1 κοτόπουλο στήθος σε κομματάκια 1 κρεμμύδι 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 πράσο 1 σκελίδα σκόρδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΔροσερή σαλάτα με βίδες ό,τι πρέπει για οικογενειακό γιορτινό μπουφέ. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο μακάρονια βίδες 4-5 μέτρια καρότα ξυσμένα στο τρίφτη τυριού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολύ νόστιμο και γρήγορο φαγάκι. Τι χρειαζόμαστε: 1 συσκευασία κοτόπουλο στήθος φιλέτο (περιπου 700γρ.) 1 μέτριο κουνουπίδι (μόνο τις φουντίτσες) 1 κρεμμύδι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠώς μια κλασική, χειμωνιάτικη σαλάτα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, μπορεί να γίνει νοστιμότερη και να μεταμορφωθεί σε μια περισσότερο ευπαρουσίαστη,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα γευστικά μας ταξίδια ευτυχώς, σε αντίθεση με άλλα, δε σταματάνε ποτέ, αφού το μόνο που χρειάζεται για να υλοποιηθούν είναι η διάθεση για πειραματισμούς και[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΕίναι μια ωραία συνταγή για σαλάτα με καλαμπόκι και καρότο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κουτί καλαμπόκι 3-4 καρότα 1/4 τυρί του τοστ 1/4 ζαμπόν μαγιονέζα και κέτσαπ για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Σήμερα η σαλάτα με ντομάτα θα γίνει λίγο πιο πικάντικη με το σαλαμάκι και το τυράκι που θα βάλουμε. Υλικά: 1 ντομάτα 1 καρότο τριμμένο 1/2[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤα ονόμασα έτσι γιατί τα έφαγα σε πάρτυ παιδικό και ξετρελάθηκα Έχει βέβαια πολλά υλικά άλλα πιστέψτε με είναι τέλεια. Τι χρειαζόμαστε: Φέτες ψωμί τόστ 1 Τόνο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤις περισσότερες φορές έχοντας κατά νου κάποια υλικά που πρέπει να αξιοποιηθούν μου προκύπτουν και οι καλύτερες πειραματικές εκδόσεις σε φαγητά ή γλυκά.[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠρόκειται για μια σαλάτα που παρασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1860 στη Ρωσία, από τον σεφ του εστιατορίου Ερμιτάζ, Λυσιέν Ολιβιέ. Η σάλτσα ντρέσινγκ που[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com