φιλετο μπακαλιαρου στο τηγανι | κουλουρακια με ταχινι αργυρω | σαλατα με φασολακια πρασινα | γλυκο ψυγειου με σοκολατα | γλασο με ζαχαρη αχνη και κακαο | γαριδες νηστισιμες | αφρατα ψωμακια νηστισιμα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλατες, Ορεκτικα χωρις γλωσσα εστραγκον

Βρέθηκαν 31 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μοσχαράκι ροστ μπίφ με ταραμά, του Pomo d’ Ορο

Ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, ελληνογάλλος σεφ και πατρόν του κερκυραϊκου εστιατορίου Pomo d' Oro, μάς προτείνει ένα πολύ νόστιμο πιάτο που συνδυάζει τις[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μελιτζάνες και κόλιανδρος έγιναν ζεστή σαλάτα

Για σήμερα σας έχω μια σαλατούλα που τρώγεται ζεστή, ό,τι πρέπει για φθινοπωρινό πιάτο. Είναι πολύ ωραίο συνοδευτικό για ψητό κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι. Ωραίες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σε μισή ώρα τρώμε: φιλετάκια κοτόπουλο σαλάτα

Μαρινάρουμε φιλετάκια από κοτόπουλο με λίγο λάδι, πορτοκάλι, κόκκινο πιπέρι και δενδρολίβανο, τα ψήνουμε για μερικά λεπτά και τα σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πατάτες στα μέτρα μας

Το βραδινό γεύμα - μανιέρα των τελευταίων εβδομάδων είναι κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια, αλειμμένο με μουστάρδα σπιτική , λάδι, λεμόνι και ψημένο στην μικρή[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χωριάτικη σαλάτα με κινόα

Την κινόα την έχεις σίγουρα ακουστά. Και ίσως, όταν την άκουσες για πρώτη φορά ν’ αντέδρασες με επιφύλαξη όπως κι εγώ. – «Τι είναι τούτο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ντοματένιος καγιανάς, ο πεντανόστιμος

Καθώς το καλοκαίρι είναι πια εδώ και οι νόστιμες, καλές ντομάτες επίσης, έχει έρθει η κατάλληλη ώρα για καγιανά. Αγαπημένο φαγητό των παιδικών μου χρόνων,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η σαλάτα της Πούντας

Αύριο το πρωί ραντεβού για πρωινό στην Πούντα, εντάξει; Δόθηκε το σύνθημα και να 'μαστε οι τρεις μας στην πιο ατμοσφαιρική αυλή της Φολεγάνδρου. Ο Πίττας[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αυτοσχεδιάζοντας: ροφός με μαρούλια

Είναι η εποχή του ροφού κι αν τον βρεις φρέσκο, είναι το ιδανικό ψάρι με το επιπλέον πλεονέκτημα ότι ροφός ιχθυοτροφείου δεν υφίσταται. Photo:[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πατάτες στα μέτρα μας

Το βραδινό γεύμα - μανιέρα των τελευταίων εβδομάδων είναι κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια, αλειμμένο με μουστάρδα σπιτική , λάδι, λεμόνι και ψημένο στην μικρή[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Σπαράγγια: οδηγίες χρήσεως

Oι ασπάραγοι ή ασφάραγοι, που εκτιμούσαν ιδιαίτερα οι αρχαίοι, έδωσαν και την παγκόσμια ονομασία στον πολύτιμο αυτό βλαστό. Λευκά, βιολέ ή πράσινα, τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χορταίνω μόνο με σαλάτα

Η μαμά μου ισχυρίζεται ότι αυτή η σαλάτα έχει τόση προετοιμασία που μοιάζει με κυρίως. Εγώ την αγαπώ (τη σαλάτα). Η γεύση που σου αφήνει στο τέλος μοιάζει σαν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Καγιανάς, ο πεντανόστιμος

Καθώς το καλοκαίρι είναι πια εδώ και οι νόστιμες, καλές ντομάτες επίσης, έχει έρθει η κατάλληλη ώρα για καγιανά. Αγαπημένο φαγητό των παιδικών μου χρόνων,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ρόκα, η δροσερή και πιπεράτη

Οι αρχαίοι θεωρούσαν τη ρόκα χόρτο αφροδισιακό αλλά και φάρμακο για τα μάτια. Πίστευαν επίσης ότι προστατεύει τους κήπους από τα βλαβερά ζωύφια και τους[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ιδεώδης μέρα για σαλάτα

Το έξυπνο ψυγείο, τουτέστιν η αξιοποίηση όλων των υπολοίπων και η σύνθεσή τους σε ένα δελεαστικό πιάτο, είναι ένα μεγάλο χάρισμα. Δεν το 'χω συχνά. Με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Αυγά μάτια μασκέ

«Έχει πλάκα αυτό που κάνεις. Μόλις σκεφτείς μια συνταγή που σ’ αρέσει αρχίζεις να την μαγειρεύεις μετά μανίας. Και μετά, ξαφνικά, σαν να την[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τάρτα με λαχανικά, ανθότυρο και απάκι

[photo: Νεκταρία Κοκκινάκη] Είμαστε στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου και στους κήπους έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τα πρώτα δροσερά λαχανικά του[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τυροκαυτερή στα γρήγορα

Τα λόγια είναι περιττά – όπως λέει και το λαϊκό άσμα - όταν μιλάμε για αυτό το τέλειο έδεσμα. Μου αρέσει πολύ το τυρί και οι πιπεριές, ανεξαρτήτως[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Στραπατσάδα πληθωρική με πικάντικο τσορίθο

Το τσορίθο (chorizo) είναι ένα από τα θεμέλια της ισπανικής κουζίνας. Εϊναι καμωμένο από χοιρινό κρέας, λίπος και μυρωδικά, με κύριο την ισπανική πάπρικα.[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί, φρέσκα κουκιά[...]

Από τη στιγμή που έφυγα από το κτήμα Αρότρια στην Ερέτρια , μια σκέψη με απασχολούσε. Πώς θα μαγειρέψω τα φρέσκα βιολογικά κουκιά, που με κέρασαν η Βίκυ και η[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κροκέτες με χταπόδι και ρύζι

Μην πετάτε τίποτα. Τα περισσεύματα, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, μπορούν να αξιοποιηθούν σε νέα νόστιμα φαγητά. Οι κροκέτες είναι ένα τέλειο παράδειγμα:[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τσιπς λαχανικών με ζαατάρ, το μυρωδάτο χαρμάνι

Tα τσιπς λαχανικών ήθελα καιρό τώρα να τα δοκιμάσω. Παλαιότερα είχα δοκιμάσει μια-δυο φορές, αλλά στο τηγάνι. Αυτό που ήθελα, βέβαια, είναι βρω έναν εύκολο[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy