Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Σημείωση: ξέρω ότι οι περισσότερες -με πρώτες και καλύτερες τις συνεταίρες μου cook & betty- θα κάνετε ... μπλιάχ! Κάτι βέβαια που εμάς τους φαν των[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜιας και μπήκαμε στη σαρακοστή είπα να φτιάξω μια φάβα. Άσε που έρχονται και δύσκολες μέρες και μια τέτοια συνταγή πάντα θα είναι χρήσιμη. Γιατί είναι ένα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜιας και είναι τώρα η εποχή των αμπελόφυλλων -αλλά και όταν δεν είναι κάλλιστα μπορούμε να τα συντηρούμε ελαφρά ζεματισμένα στην κατάψυξη- είπα να φτιάξω[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤην ταραμοσαλατα δεν τη συμπαθω ιδιαιτερα,μα την Μ. Εβδομαδα που νηστευουμε την τιμουμε...α, και την Κ.Δευτερα...τον υπολοιπο χρονο μάλλον μου ειναι αδιαφορη![...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΑς μου συγχωρεθεί η υπερβολή στην εκτίμηση μου: ότι πρόκειται για το νοστιμότερο έδεσμα του κόσμου αλλά είναι βλέπετε κάποια πράγματα που μας διέπουν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣτα μέρη μου συνηθίζουμε πολύ το κουνουπίδι καπαμά...δηλαδή ελαφρά τηγανισμένο, με ντομάτα και κανέλα,χωρίς καθόλου κρεμμύδι ή σκόρδο...στο τέλος,δε, του[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜια εξαιρετική σαλάτα που, αν περισσέψει, φυλάσσεται στο ψυγείο και γίνεται ακόμη νοστιμότερη!! Την προέλευσή της έχει ιταλική σύμφωνα με την αλλοδαπή[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕίναι η σάλτσα που κάνει τη νοστιμιά... Γιατί τι θα ήταν το μακαρόνι χωρίς αυτή.... Κάποιος,όταν αναφέρθηκα στη συνταγή,μου είπε, "και γιατί να βάλω ταραμά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ συνταγή μου προέκυψε απο μια ιδέα του σεφ Jean Georges Vongerichten ,την οποία είχα διαβάσει παλιότερα σε στήλη τη Ντ. Κόχυλα στα Νέα. Αυτός μαγείρευε ως[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grM ία σταθερή μαγειρική αξία του μπουφέ μας! Επειδή αυτή τη φορά δε βρήκα σπανάκι έβαλα iceberg αλλά το ιδανικό είναι το σπανάκι ωμό. Κι αυτή η σαλάτα μάλλον[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr