Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Ένα από τα ελληνικά προϊόντα που μου αρέσουν ιδιαίτερα, είναι η καπνιστή πέστροφα από την περιοχή των Σερρών. Με ωραίο ανοιχτό σωμόν χρώμα και κρουστή σάρκα.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr4 ή 8 χοιρινά μπριζολάκια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο 1 καρότο[...]
Πηγή: sidagi.grΑναζητώντας ένα εμβληματικό πηλιορείτικο φαγητό, που να μπορεί να μαγειρευτεί με εποχικά υλικά όλες τις εποχές του χρόνου, κατέληξα στo υπέροχο πιάτο χόρτα με[...]
Πηγή: bostanistas.gr300 γρ. κρέμα γάλακτος 1 σκ. σκόρδο αλάτι πιπέρι 4 πατάτες μέτριες 4 καρότα μεγάλα 4 παντζάρια μεγάλα 5 κλωνάρια θυμάρι, μόνο τα φύλλα 100 γρ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚολοκυθάκια με πατατούλες και μπριζολάκια ντομάτα και σκορδάκι έχουμε σήμερα... και έγινε ένα φαγάκι μπουκιά και συχώριο ???? λουκουμάκι???? Αν δεν το έχετε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕίναι το πρώτο μου ποστ με φαγητό και μάλιστα με νότα Γερμανικής και Βέλγικης κουζίνας. Το Kasseler είναι χοιρινό κρέας καπνιστό και πλέον μπορούμε πολύ[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠοιος είπε πως για να απολαύσουμε ένα ζουμερό μπέργκερ χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μπιφτέκια. Μία πρόταση της Tia Webb και τον "γαστρονόμο" για μικρούς &[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr