Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Όταν βλέπεις ένα τσούρμο ολόφρεσκους κολοκυθοανθούς νάχουν ξεμείνει στο καφάσι, δεν θες και πολύ για να κάνεις διαφορετική επιλογή απ’ όσους ξεδιάλεξαν τα[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 2 ματσάκια ρόκα λίγα φύλλα φρέσκιας μέντας 2 σκληρά ροδάκινα Μερικές φέτες προσούτο παρμεζάνα τριμμένη λίγα καρύδια ψιλοκομμένα ελαιόλαδο ξύδι[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα τυριά στο τραπέζι είναι μεγάλο θέμα και στρατηγικό από πλευράς συνδυασμών -κάτι σαν τα ζώδια στατιστικώς ιδωμένα- που, είτε εμφανίζονται στην αρχή είτε στο[...]
Πηγή: pandespani.com3 μεγάλες πατάτες βρασμένες 1 μπουκετάκι μπρόκολο βρασμένο 1 κολοκυθάκι βρασμένο 1 καρότο βρασμένο 2 αυγά 1/2 φλιτζάνι κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα τριμμένη 120 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛατρεύω το ροδάκινο! Έτσι λοιπόν πριν ένα χρόνο, μετά απο πολύ ψάξιμο και μετά από πολλές δοκιμές, ανακάλυψα μια συνταγή με ρόκα και παρμεζάνα και ροδάκινο που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝοστιμότατα μενταγιόν λαχανικών. Τέλειο συνοδευτικό για κρέας ή ψάρι. Αλλά και ως μόνα τους σαν μεζεδάκι σε μπουφέ. Ένας τέλειος τρόπος να φάνε τα παιδάκια[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami