Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Καρπάτσο βακαλάου με σαλάτα φρέσκιας αγκινάρας και σάλτσα ελιάς: Καρπάτσιο εξαιρετικού βακαλάου, σερβιρισμένο κατά το ιταλικό συνήθειο –το οποίο πριμοδοτεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚολοκυθάκια τραγανά με κουρκούτι…. ο αγαπημένος μεζές όλων μας. Καλοκαίρι, θάλασσα, το κυματάκι που παφλάζει, τα παραθαλάσσια ταβερνάκια, όλα αυτά[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚολοκυθάκια τραγανά με κουρκούτι…. ο αγαπημένος μεζές όλων μας. Καλοκαίρι, θάλασσα, το κυματάκι που παφλάζει, τα παραθαλάσσια ταβερνάκια, όλα αυτά[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜια χορτοφαγική γευστική πρόταση που μπορείτε να τη δοκιμάσετε είτε σαν ορεκτικό, είτε σαν κυρίως, είτε σε μπουφέ, είτε σε βραδιά με φίλους. Για 2 άτομα: 2[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grυλικά 1 στενόμακρη φραντζόλα ψωμί 1 φλ.τσ. ξινομυζήθρα 4-5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες φιλετάκια γαύρου μαρινάτου θυμάρι ξερό 1 φλ.τσ. μελιτζανοσαλάτα ελιές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 14 μεγάλα μαρούλια 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 ώριμες ντομάτες κομμένες σε κύβους 8 φιλέτα αντζούγιας σε λάδι, κομμένα σε μεγάλα κομμάτια Ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν η ντομάτα γίνεται σορμπέ, το αγγούρι ζελέ, το ελαιόλαδο και το κρεμμυδάκι πέστο, η φέτα και η ρίγανη μους και οι πολύχρωμες πιπεριές κόβονται σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ δυόσμος, το κόλιαντρο και η ψημένη πίτα για σουβλάκι δίνουν στη χωριάτικη αυτή μια πιο οριεντάλ γεύση, την οποία, παραδόξως, επιτείνει και η βινεγκρέτ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 800 γρ. αμπελοφάσουλα 1/2 φλ.τσ. λιαστές ντομάτες σε ελαιόλαδο, στραγγισμένες, ψιλοκομμένες 6 φιλετάκια αντζούγιας 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 1 φρέσκος μπακαλιάρος, περίπου 2 κιλά ½ κιλό πατάτες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος 4 μικρά φινόκιο 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami150 γρ. φέτα, θρυμματισμένη 2 μεγάλες κριθαροκουλούρες Για το πέστο κάππαρης τα φύλλα από 1/2 ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένα 1 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη, τριμμένη[...]
Πηγή: gastronomos.grΜέρες τώρα σκέφτομαι τι να σας παρουσιάσω αυτή την εβδομάδα. Διαβάζω διάφορα έντυπα και βιβλία μαγειρικής, ιστορικές συνταγές αλλά δεν βγάζω άκρη. Ο εορτασμός[...]
Πηγή: bostanistas.gr30 σαλιγκάρια του βουνού, μαζεμένα και ταϊσμένα με τραχανά ή σιμιγδάλι. Τα ταΐζουμε 3 μέρες, μετά τα πλένουμε πολλές φορές. Τα βάζουμε στην κατσαρόλα σε κρύο[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΗ ιστορία ξεκίνησε μια Τρίτη. Είναι μέρα που έχει λαϊκή στη γειτονιά μου. Έχει κι άλλες μέρες δηλαδή και πάω ανάλογα με το πότε τελειώνουν οι προμήθειες. Και[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr