Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Το μασχαράκι με μαρούλια, φρέσκα κρεμμυδάκια και άνηθο, είναι ένα από εκείνα τα φαγάκια, που άμα τα δοκιμάσεις, είναι δύσκολο να τα ξεχάσεις. Τρώγεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜου αρέσουν πάρα πολύ όλοι οι χορτοκεφτέδες και περισσότερο αυτοί που συνδυάζουν δύο ή περισσότερα χορταρικά. Είναι πάντα αφράτοι, αρωματικοί και εξαιρετικά[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑντικατέστησα τα ντελικάτα πράσινα σπαράγγια της συνταγής του David Tanis στην ισπανική ομελέτα με σπαράγγια , με φρέσκα κουκιά από τον κήπο μου - το[...]
Πηγή: bostanistas.gr250 γρ φαρίνα 4 αυγά 4 αγκινάρες 300 γρ σπαράγγια 200 γρ κολοκύθια 300 γρ καρότα 200 γρ κολοκύθα 150 γρ καλαμποκάκια νάνοι 100 γρ τυρί παρμεζάνα 200 ml γάλα [...]
Πηγή: cooktherapy.grΠλιγούρι (πουργκούρι ή μπλουγούρι ή χόντρος) ονομάζεται το αλεσμένο σιτάρι. Είναι εξαιρετικό υλικό δημητριακό, διότι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΕίναι ένα κλασικό, παραδοσιακό Μαροκινό tagine, πολύ νόστιμο και πολύ αρωματικό, με λεμόνια τουρσί, κίτρινη κολοκύθα και άλλα λαχανικά. Εκεί συνηθίζουν να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι ομελέτες είναι οι αγαπημένες μικρών και μεγάλων! Είναι ιδανικές για ένα εύκολο, γρήγορο αλλά ποιοτικό μεσημεριανό ή ένα χορταστικό και νόστιμο βραδινό. Οι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο σπαράγγι: Ένα τρόφιμο προικισμένο με εξαιρετικές ιδιότητες Το σπαράγγι ήταν γνωστό από τους αρχαίους χρόνους ως ένα σπάνιο και από τα πιο ακριβά χορταρικά[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαι ένα βραβείο από την Ανεράιδα ... Πολλές αναρτήσεις με χορταρικά τελευταία στο blog μου! Λίγο η δίαιτα λίγο το γεγονός ότι είναι η εποχή τους, δεν υπάρχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗμέρα των ευχαριστιών σήμερα στον Καναδά και όπως καταλαβαίνετε έχουμε αργία και εμείς δεν θα ειμαστε στο σπίτι, θα πάμε σε φάρμα να διαλέξουμε κολοκύθες και[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο λαθούρι ( Lathyrus clymenum) είναι το φυτό από το οποίο παράγεται η φάβα. Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζουν το φυτό, σίγουρα όμως όλοι γνωρίζουν τη φάβα. [...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυνταγές με αγάπη, από αγάπη, για αγαπημένους, από αγαπημένους, μας προτρέπει να δημοσιεύσουμε το ολοκαίνουριο blog Παιχνίδιατης Κουζίνας που έστησαν οι καλές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα Για τη σαλάτα 400 γραμμάρια βρούβες τρυφερές 1 μικρό κουνουπίδι σε μπουκετάκια 1 καρότο καθαρισμένο και κομμένο σε ροδέλες 1 ματσάκι μυρώνια 6[...]
Πηγή: sidagi.grΜία φίλη μου έδωσε πριν από καιρό αυτή τη συνταγή, θυμίζοντάς μου ότι με αγάπη για αυτούς που είναι δίπλα σου αλλά και για αυτό που κάνεις και με υπομονή,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο βλήτο είναι ένα μικρό, θαμνώδες χορταρικό, που τα παλιότερα χρόνια ήταν ευρύτατα διαδεδομένο στις ελληνικές κουζίνες. Συνήθως φυτρώνει μόνο του, αλλά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο Τζατζίκι είναι ένα δροσερό και κρεμώδες dip γιαουρτιού, με τριμμένο ή ψιλοκομμένο αγγουράκι, αρωματισμένο με σκόρδο και ένα αρωματικό χορταρικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤαραμοκεφτέδες με χορταρικά για 6-8 άτομα Υλικά λίγη φρυγανιά τριμμένη 250 γρ. ταραμά ½ κιλό αλεύρι φαρινάπ ελαιόλαδο 1 κόκκινη πιπεριά καυτερή λάδι για το[...]
Πηγή: greekouzina.gr5 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά 400 γρ. σέσκουλα, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα* 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος), ψιλοκομμένα 3[...]
Πηγή: gastronomos.grΑπό το σημερινό φαγάκι μπορεί να απουσιάζει το glamour αλλά αποτελεί μια τίμια, οικονομική πρόταση για χορταστικό και πρωτίστως θρεπτικό γεύμα. Άλλωστε μου[...]
Πηγή: bostanistas.gr