Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Υλικά - 300 γρ. φασόλια γίγαντες - ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος - ¼ ματσάκι σέλινο ψιλοκομμένο - 1 ποτ. χυμός ντομάτας - 1 ποτ. ντοματάκια ψιλοκομμένα - 1[...]
Πηγή: lovecook.grΜια χορταστική σαλάτα γεμάτη βιταμίνες και Ω3, που ετοιμάζεται σε μόλις 25 λεπτά. Και για όσους μετράνε τις θερμίδες σας λέμε ότι έχει 489 KCAL η κάθε μερίδα.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΣυστατικά 1κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια 1πράσινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια 1φλ.μπρόκολο χωρισμένο σε μπουκετάκια 1/2φλ.αρακάς 1φλ.λάχανο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια όσους δεν ξέρουν η αποξήρανσή τροφών είναι μια πολύ παλιά τεχνική, συντήρησης τροφών. Κατά την αποξήρανσή, αφαιρείτε το νερό/υγρασία που περιέχεται στην[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΓίγαντες φούρνου με ζωμό λαχανικών Υλικά - 300 γρ. φασόλια γίγαντες - ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος - ¼ ματσάκι σέλινο ψιλοκομμένο - 1 ποτ. χυμός[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜάθε πώς να...φτιάξεις ΤΡΑΧΑΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ (νηστίσιμο) Δεν ξέρουμε αν το καταλάβατε...αλλά η αγαπημένη μας κατηγορία είναι η Μάθε πώς να φτιάξεις...[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.gr100 γρ. ξερά άσπρα φασόλια 1 κρεμμύδι σε φέτες 2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο 40 ml.λάδι 2 καρότα σε φέτες 2 κλαδάκια κομμένο σέλινο 4 κομμένες ντομάτες 1 φύλλο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθώς η μαύρη τρούφα πέφτει στην κοκοτιέρα με λαχανικά, τη μεταμορφώνει σε μαγική μαρμίτα, όπου μοσχομυρίζει το πιο αρωματικό γαστρονομικό ελιξίριο. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 4-6 άτομα 100 γραμμάρια κουκιά φάβας 1 κουταλιά της σούπας αλάτι 100 γραμμάρια μπιζέλια 100 γραμμάρια μπρόκολο, κομμένο σε μπουκετάκια 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 μικρή σελινόριζα 1 φλιτζάνι του καφέ αρακά βρασμένο (από κονσέρβα) 1 ποτήρι λευκό κρασί 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο χυμός απο 1 λεμόνι[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (για 4-5 άτομα) 2 φλ. ξεκουκισμένα φρέσκα κουκιά, 5 μικρά κλωνάρια σέλινο (από τα τρυφερά εσωτερικά), χωρίς τα φύλλα, 2 διπλές γερές χούφτες άγρια ρόκα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά συνταγής φασόλια γίγαντες: 500 γρ. σέλινο: 2 κλωνάρια κρεμμύδια: 3 ξερά, μικρά πράσο: 1 ψιλοκομμένο μαϊντανός ή άνηθος: 1 ματσάκι, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαθαρά Δευτέρα, σου λέει. Νηστεία, σου λέει. Αποτοξίνωση, σου λέει. Ναι, καλά. Πώς τα βλέπετε όλα αυτά να συνδιάζονται, μου λέτε; Γιατί εγώ χρόνια τέσσερα και[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com