Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 124 συνταγές
Συνοδεύεται με μπιφτέκια, σουτζουκάκια ή με χοιρινό. Τι χρειαζόμαστε: 50 γρμ. τριμμένο καρότο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ. τσαγιού μαργαρίνη με ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΕΤΕ τον φούρνο στους 180 C. ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπώλ... 250 γρ μασκαρπόνε ( κρεμώδες τυρί ) 2 αυγά 100 γρ μετσοβόνε τριμμένο 100 γρ παρμεζάνα τριμμένη[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΣε γενικές γραμμές είμαι παιδί της πατάτας. Από μικρό παιδί μέχρι και σήμερα, δεν βρίσκω ποτέ νόημα στην ερώτηση: "Να το συνοδεύσω με πατάτες ή ρύζι;" Βασική[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΗ πολέντα έχει καταγωγή από την Ιταλία και συγκεκριμένα από μια περιοχή της Βόρειας Ιταλίας που βρέχεται από την Αδριατική, το Friuli . Υπάρχουν πολλά ιταλικά[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΥλικά 900 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο ή νουά (κομμάτι άκοπο) 160 ml κονιάκ 2 σκελίδες σκόρδου κομμένες στη μέση κατά μήκος 450 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου καθαρισμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΑναρτήθηκε στις 17/10/2015 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Σπαγγέτι με λουκάνικο και βασιλικό Μια πανεύκολη συνταγή για ένα γρήγορο και[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 05/02/2015 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Σπαγγέτι με λουκάνικα Σπαγγέτι με λουκάνικα. Μια συνταγή για ένα γρήγορο, εύκολο[...]
Πηγή: sintayes.grΑναρτήθηκε στις 19/03/2017 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχάρι γιουβέτσι με κριθαράκι στο φούρνο Ελληνικό παραδοσιακό φαγητό, που μας[...]
Πηγή: sintayes.grυλικά 3-4 γλυκοπατάτες 300γρ λουκάνικο 3-4 πράσα 1 κουταλάκι φασκόμηλο 1/2 κουταλάκι θυμάρι 1 κουταλιά ελαιόλαδο μία πρέζα αλάτι 200γρ γιαούρτι παρμεζάνα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΝαι, κάνει ζέστη, ακόμη και το βραδάκι, αλλά κοίτα πόσο όλα έχουν αλλάξει: το φως έχει μαλακώσει κι οι σκιές είναι διαφορετικές. Ούτε τζιτζίκια ακούγονται[...]
Πηγή: bostanistas.gr“Γιατί ένα μπέργκερ πρέπει να μοιάζει με ένα μπέργκερ;” ήταν το μέγα φιλοσοφικό ερώτημα που με κράτησε άγρυπνο κάποιο βράδυ προ μηνών. Για να δείτε τι[...]
Πηγή: caruso.grΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ PICI ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε αισίως στον Μάρτιο και σύντομα έφτασε και η μέρα του ραντεβού μας με την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚατά την διάρκεια παραμονής στην Αθήνα δέχτηκα επίσκεψη από έναν φίλο ο οποίος ήρθε με εκλεκτά υλικά αλλά και εξίσου εκλεκτές ιδέες. Δείπνο Βρυκολάκων λοιπόν,[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΥΛΙΚΑ -2 Ψαρονεφρια 500 εως 600γρ και τα δυο. -10 σπαραγγια φρεσκα πρασινα -1 κρεμμυδι ξερο. -200 γρ.κρεμα γαλακτος. -1 φλυτζανι τριμμενη παρμεζανα. -1/2[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΡΥΖΙ (ΣΑΝ ΡΙΖΟΤΟ) ΥΛΙΚΑ: 1κιλο χοιρινο κρεας από λαιμο η΄σπαλα ½ κιλο ρυζι καρολινα 2 κρεμμυδια ξερα ψιλοκομμενα. 2 σκελιδες σκόρδο[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΥπέροχες πιτούλες που τις έφτιαξα σήμερα, που μου είχε περισσέψει λίγος κιμάς, από τα μακαρόνια με κιμά της προηγούμενης μέρας. Για τον κιμά δεν θα σας πω[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Για την[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά (για 4 άτομα) 300 γρ σπαγγέτι 100 γρ ισπανικό λουκάνικο (chorizo) κομμένο σε μικρά κομμάτια. Αν δεν βρίσκετε, επιλέξτε κάποιο άλλο λουκάνικο με[...]
Πηγή: greekmasa.gr