Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 99 συνταγές
Είναι σαλάτα καλοκαιρινή δικής μου έμπνευσης και εφεύρεσης. Συνοδεύει ψάρια τηγανιτά ή ψητά, κρεατικά ψησταριάς και μπιφτέκια, αλλά και μόνη της με λίγη φέτα[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα μανιτάρια είναι μια πολύ καλή πηγή πρωτεϊνών και είναι πολύ καλό συνοδευτικό για κρέας, ενώ δεν έχουν πολλές θερμίδες αφού περίπου το 90% της[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΤο γεμιστό καπόνι, είναι το παραδοσιακό, οικογενειακό, κυρίως πιάτο, για τα Χριστούγεννα. Κάτι σαν σημείο αναφοράς για αυτές τις γιορτές και τα εδέσματα που[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝοστιμότατες και τραγανές κροκέτες με αρωματικά χόρτα για ορεκτικό ή για κύριο πιάτο! Διαλέγουμε φιλέτα παστού βακαλάου με αρκετό κρέας, αφαιρούμε το δέρμα,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλή χρονιά σε όλη την μπλογκογειτονιά! Εύχομαι το νέο έτος να μας φέρει καλύτερα πράγματα, να είμαστε όλοι καλύτερα και όλα να πάνε κατ' ευχήν! Πάνω από όλα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 2 φλυτζάνια πλιγούρι 4 φλ. νερό βραστό 500 γρ μανιταρια portobello 100 γρ κατσικίσιο τυρι 100 γρ γραβιέρα 1 ώριμη ντομάτα 1 ματσάκι μαϊντανό χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΕύκολη και γρήγορη συνταγή για τους λάτρεις της πατατοσαλάτας. Τι χρειαζόμαστε: 5-6 πατάτες 1 πακέτο λουκάνικα φρανκφούρτης μαιντανός λάδι και λεμονι αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό εντόσθια (εκτός από το συκώτι) 250 γραμ .κιμά μοσχαρίσιο 2 έντερα γίδας (παχύ έντερο) , 60 εκ το καθένα , καλά πλυμένα 1 φλιτζάνι του καφέ ρύζι 1 ποτήρι[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑναρτήθηκε στις 30/10/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχάρι “οσομπούκο” Μια συνταγή για ένα υπέροχο μοσχαράκι “οσομπούκο” με απαράμιλλη γεύση.[...]
Πηγή: sintayes.grΤα χοιροσφάγια αποτελούσαν χαρακτηριστικό έθιμο των Χριστουγέννων, που, πέρα από τον εορταστικό του συμβολισμό, είχε ιδιαίτερη σημασία για την εποχή και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 2 άτομα: 300 γρ. μοσχάρι (ποντίκι ή νουά) 500 γρ. χόρτα (σπανάκι, μαρούλι, πράσο, μαϊντανός, σέλινο) 2 καρότα 1 πιπεριά πράσινι και 1 κόκκινη[...]
Πηγή: easykuzina.grΠασίγνωστη και πολύ ιδιαίτερη μεξικάνικη σάλτσα, με βάση το αβοκάντο. Υπέροχο συνοδευτικό για τα μπιφτεκάκια ή τα κρεατικά μας. Ακόμη συνοδεύει πεντανόστιμα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑν έχετε αποφασίσει να κάνετε στη σούβλα αρνάκι του γάλακτος, δεν περιμένετε να σας δώσω εγώ συνταγή. Εκείνοι που θα το επιχειρήσουν, ελπίζω να ξέρουν τον[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Κουνέλι ή λαγός 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 500 γρ. Μαρούλια φρέσκα 2 τεμ. Άνιθο 1 ματσάκι Μαϊντανός 1 ματσάκι Σέλινο 1 κλωνάρι Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΌταν έχω κέφια τις Κυριακές και αναζητώ τα μουρμουρητά αγαλλίασης γύρω από το τραπέζι αβλεπί καταφεύγω στο όσσο μπούκο, το μιλανέζικο πιάτο που πρώτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάθε φορά που σκέφτομαι τα γιουβαρλάκια έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια με μια υποψία αδιαθεσίας. Ταυτόχρονα όμως δεν μπορώ να[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάποια εποχή που θέλησα να δώσω μια εξήγηση για τις διαφορετικές επιλογές μου ως προς το φαγητό επεχείρησα να εντάξω σε κατηγορίες τους τύπους των φαγητών που[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι Ιταλοί του έδωσαν το όνομα με το οποίο έγινε γνωστό σ’ όλο τον κόσμο: Οσομπούκο, δηλαδή κόκαλο (osso) με τρύπα (buco). Τώρα πώς τους ήρθε, εκεί, στα[...]
Πηγή: bostanistas.gr