Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 293 συνταγές
Τα κουνελάκια όπως και τα κοτοπουλάκια, είναι πάντα “must” την ημέρα του Πάσχα! Τι χρειαζόμαστε: ψωμί για τοστ καρότο τυρί κίτρινο ζαμπόν λίγη φλούδα ντομάτας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr"Arancini" είναι τα μικρά πορτοκάλια στα ιταλικά και η σημερινή συνταγή - που καμιά σχέση δεν έχει με τα φρούτα πορτοκάλια - είναι κλασικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι κάνουμε όταν μας μένουν διάφορα "υπόλοιπα" φαγητών αλλά δεν θέλουμε να τα πετάξουμε ή δεν θέλουμε να φάμε το ίδιο φαγητό την ίδια μέρα;[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣας ορκίζομαι, δεν φταίω εγώ! Η Πέννυ και η Τασία φταίνε που μου έβαλαν την ιδέα. Εκεί που καθόμασταν και μιλούσαμε λέει η Πέννυ : Έφτιαξα γύρο σπιτικό... Τι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλή εβδομάδα! Αυτές οι πατατούλες είναι ένα τέλειο συνοδευτικό για πιάτα με κρέας ή πουλερικό. Οταν τις έφτιαξα συνόδεψαν μπουτάκια κοτόπουλο με μανιτάρια και[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜπορεί οι περισσότεροι να την έχουμε συνηθίσει τριμμένη σε γλυκά, όμως η καρύδα, και κυρίως το γάλα της, μπορεί να δέσει αρμονικά σε αρκετά φαγητά με[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι μετά από το "τυλιχτό αρνάκι" που όσο να πεις την είχε την χάρη του... Ας πάμε... σε κάτι πιο ελαφρύ, καθώς διάβασα αρκετούς ανάμεσά σας να βρίσκονται σε[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΒαλκάνιοι, Βορειοευρωπαίοι αλλά και Ασιάτες απολαμβάνουν το ξινολάχανο και το καυτερό τουρσί με λάχανο, που τα ετοιμάζουν κατά παράδοση αυτή την εποχή. Η[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν μπορώ να φανταστώ την κουζίνα μου χωρίς preserved lemons (λεμόνια παστά), μια από τις πολλές καταπληκτικές νοστιμιές που εφηύραν οι Μαροκινές[...]
Πηγή: bostanistas.gr4 κουταλιές σούπας λάδι 250 γρ. κομμένα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 2 φύλλα δάφνης 6 μεγάλες πράσινες πιπεριές κομμένες στη μέση, καθαρισμένες 500 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟι πολυάσχολες γυναίκες και άντρες, που προσέχουν τη διατροφή τους και διαθέτουν κοινή λογική, ξέρουν ότι δεν είναι δυνατό να στηρίζουν το καθημερινό φαγητό[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσες φορές μαγειρεύω ψάρι για την πολυαγαπημένη αδελφή μου, την τόσο στοργική και γνωστική Ελένη μας, μας παραχωρεί εκείνη, όχι με περιφρόνηση αλλά πάντως με[...]
Πηγή: bostanistas.grPin It Ragu' alla bolognese Πατάτες ογκραντέν με κοτόπουλο Κρεατόπιτα ή κιμαδόπιτα Το ελαιόψωμο της μαμάς μου Αλαντούσκι (Ρώσικοι Λουκουμάδες)[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΚαλημέρα! Ελπίζω να περασατε όλοι ενα πολύ ομορφο σαββατοκύριακο! Ηρθε η ωρα για τις προτάσεις για την εβδομαδα που μας ερχεται: Δευτέρα: Αρακάς Τρίτη:[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΜια Ουγγαρέζα απο την .. Ξάνθη! Θρακιώτικη Γιαουρτοτυρόπιτα με Θυμάρι και Ελιές Κοτόπουλο φιλέτο με μπαχαρικά και dip Avocado Μοσχαράκι Στιφάδο με Μανιτάρια[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε κύβους 1 ζωμό κοτόπουλο αλάτι 7 μαύρους κόκκους από πιπέρι 4 ολόκληρα κάρδαμο 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε[...]
Πηγή: sidagi.grΗ πατ α φρίρ είναι μία ζύμη-χυλός που τη φτιάχνουμε για να περάσουμε ένα τρόφιμο (ψάρι, λαχανικό, φρούτο, κρέας, κοτόπουλο), όταν θέλουμε να το κάνουμε[...]
Πηγή: loukoulos.comΗ κουζίνα του Καμερούν θεωρείται από τις πλουσιότερες της Αφρικής, κυρίως λόγω τοποθεσίας της χώρας αλλά και της γαλλικής επιρροής, αποτέλεσμα της οποίας[...]
Πηγή: bostanistas.gr