λαζάνια με κιμά | μπακαλιαρος στο φουρνο | nistisimo keik | παγωτό βανίλια χωρίς αυγά | ομελέτα στο φούρνο | κορμος με πτι μπερ | κρεας λεμονατο κατσαρολας | κασεροπιτα με φυλλο κουρου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις πεπονι γλυκοπατατα

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κατσικάκι με χούμους

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Το πρώτο βήμα είναι να ετοιμάσουμε το χούμους. Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ ή μια κατσαρόλα τα ρεβύθια και αρκετό νερό. Την[...]

Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές
Ας δούμε πιο αναλυτικά κάποια απο τα πιο γνωστά[...]

1. Χαλβάς Παρασκευάζεται από το ταχίνι, που με τη σειρά του φτιάχνεται από πολτοποιημένο σουσάμι. Το ίδιο το ταχίνι (έχει πολλές θρεπτικές ιδιότητες, πρωτεΐνες[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr

Νηστεία και Διατροφή.... Πόσο ωφέλιμη είναι η[...]

Κατά την νηστεία αυξάνεται η πρόσληψη ενέργειας που προέρχεται από υδατάνθρακες και μειώνεται αυτή που προέρχεται από λίπη και πρωτεΐνες. Η μείωση του λίπους[...]

Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr
Σόγια - όσα πρέπει να ξέρουμε

Η σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Σόγια - όσα πρέπει να ξέρουμε

Η σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Random tips, tricks etc for you!

Γειά σας!!! Μετά απο αρκετό καιρό μια αγαπημένη σας σειρά αναρτήσεων επέστρεψε ! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα αιθέρια έλαια, τί είναι , πόσα και ποιά είναι και[...]

Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.gr
Random tips, tricks etc for you!

Γειά σας beauties! Αλλη μια Κυριακή κοντά σας με το καθιερωμένο post για το οποιο λαμβάνω αρκετα θετικά σχόλια και σας ευχαριστω για ακομη μια φορά! Το[...]

Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.gr
Η Χορτοφαγία και οι Μύθοι της

Της Βασιλικής Δέδε, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc Μεγάλο μέρος του πληθυσμού στρέφεται προς την χορτοφαγία. Άλλοι την επιλέγουν από[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Ταχίνι, μια σταθερή διατροφική αξία

Ένα από τα τρόφιμα που λαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διατροφή μας την περίοδο της νηστείας είναι το ταχίνι. Παράγεται με ειδική επεξεργασία από τους σπόρους[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Το κρυφό ασβέστιο

Ασβέστιο µπορούµε να προσλάβουµε µόνο από το γάλα, το τυρί και το γιαούρτι. Σωστά; Λάθος, απαντούν οι ειδικοί και µας αποκαλύπτουν όλα τα «µυστικά»[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Σόγια - όσα πρέπει να ξέρουμε

Η σόγια, ή αλλιώς γλυκίνη η μαξ (glycine max), είναι ένα όσπριο, με καταγωγή από την Ανατολική Ασία, που χρησιμοποιείται πολλές χιλιάδες χρόνια στην Κίνα. Έχει[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Φυτικό γάλα! Πώς να φτιάξετε γάλα αμυγδάλου!

ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ Ξεκινησαν απο την Κεντρικη Ασια και εφτασαν στη Μεσογειο απο τα αρχαια χρονια. Η ραβδος του Ααρων που αναφερεται στη Βιβλο ηταν αμυγδαλια, ανθισε[...]

Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες
ΤΑ ΕΙΔΗ & Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.

Pin It Τα κύρια είδη σοκολάτας που συναντώνται στο εμπόριο είναι η μαύρη, η γάλακτος και η λευκή. Η μαύρη σοκολάτα περιέχει κατά 30 έως 70 % κακαόμαζα. Όσο[...]

Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy