Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 41 συνταγές
Η ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com(όπως το μαγείρεψα για το δείπνο της παραμονής πρωτοχρονιάς) Υλικά 1 κουνελάκι ½ φλυτζάνα ελαιόλαδο αλάτι – φρεσκοτριμμένο πιπέρι- ρίγανη- θυμάρι[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grYou are here: Home / μεζέδες διάφοροι για ούζο, κρασί, αλκοολούχα ποτά / Καρβαβίτσα Κερμενιώτικη 19/01/2014 by Greekouzina Leave a Comment καρβαβίτσα[...]
Πηγή: greekouzina.grΚόκορας κρασάτος ή κόκορας κοκκινιστός ή κόκορας με σάλτσα ντομάτας στο τραπέζι, το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεται χοντρό μακαρόνι και μεγάλη παρέα ή[...]
Πηγή: caruso.grYou are here: Home / παραδοσιακά / Πατσάς Κεφαλλονίτικος 19/01/2014 by Greekouzina Leave a Comment Πατσάς Κεφαλλονίτικος Υλικά 1 κιλό πατσά (κοιλιά) 2[...]
Πηγή: greekouzina.gr[photo: Νεκταρία Κοκκινάκη] Τα εντόσθια είναι ο αγαπημένος μεζές όλων των Κρητικών και για το λόγο αυτό έχουμε βρει πολλούς τρόπους να τα μαγειρεύουμε. Σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΔιαφορετική από τις συνηθισμένες, αλλά υπέροχη σε γεύση και μυρωδάτη αυτή η μαγειρίτσα ,με το ελαφρύ κρεμώδες ζουμάκι της. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤι χρειαζόμαστε (για 2 μερίδες): 300 gr συκωταριά από αρνάκι ή κατσικάκι 1 μικρό μαρούλι ή 7-8 φύλλα από ένα μεγάλο 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι 2[...]
Πηγή: dietrecipes.grphoto: Νίκος Μορόπουλος Ολοταχώς επιστροφή στην ποιμενική κουζίνα της μητέρας Ελλάδας, με αρνίσια συκωταριά και χόρτα βλαστάρια στη σύβραση. Τα βλαστάρια[...]
Πηγή: bostanistas.grκολοκύθα συνταγές – halloween Με εξαίρεση τον τρόμο της ανασφάλειας που η αραχνιασμένη όραση της πολιτικής υφαίνει πλέκοντας παρανοϊκούς ιστούς γύρω απ’ τους[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 4 άτομα) 1300-1500 γρ. κοιλιές από αρνάκι γάλακτος (συνήθως πρέπει να τις παραγγείλουμε στο χασάπη) 2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένο (κρατάμε 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Κουνέλι ή λαγός 1 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 500 γρ. Μαρούλια φρέσκα 2 τεμ. Άνιθο 1 ματσάκι Μαϊντανός 1 ματσάκι Σέλινο 1 κλωνάρι Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΈνας μερακλίδικος μεζές για το Πάσχα! Έχουν τον κόπο τους αλλά τον αξίζουν πέρα για πέρα. Τα γαρδουμάκια είναι από τα μερακλίδικα πιάτα της εποχής, που[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.comΤην φραγκόκοτα (φαραόνι), την έχω συνδυάσει με μέρες γιορτινές και τραπέζια στολισμένα. Φαγάκι επίσημο και περιποιημένο!! Που έχει φροντιστεί, από την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Για τα γαρδουμπάκια Μισή αρνίσια συκωταριά 2 μαρούλια 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 φρέσκιες ντομάτες Μαϊντανός πλυμένος 6-7 λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥΛΙΚΑ Μια συκωταριά αρνιού ζεματισμένη 3 κ.σ. ελαιόλαδο 20 γρ. βούτυρο 1 κ.γ. αλεύρι 1 ποτήρι κόκκινο κρασί 100 γρ. Philadelphia 1 κ.γ. πελτέ τομάτας [...]
Πηγή: megatv.com/cook1 αρνίσια συκωταριά 800-100 γραμ περίπου 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο 1 ματσάκι άνηθο 3 κουτ σούπας άσπρο ρύζι ½ κοφτό[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥΛΙΚΑ 1 γαλοπούλα περίπου 4 - 5 κιλά 1/4 κούπας χυμό λεμονιού 1/2 κούπα χυμό πορτoκαλιού 1/2 ελαιολαδο Για τη γέμιση 1/2 κούπα ρύζι για πιλάφι 1/4 κιλού κιμά[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΠρόκειται για κλασικό εκλεκτό μεζέ που φτιάχνουμε στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας στις μεγάλες γιορτές (και όχι μόνο). Παίρνουμε από το χασάπη μας μια χοιρινή[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr