Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 114 συνταγές
2 κιλά οσομπούκο κομμένο σε μεγάλες φέτες πάχους 4 εκ. (όσο πιο μεγάλες οι φέτες σε διάμετρο τόσο πιο πολύ το ψαχνό) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 χοιρινά κότσια 4 κουτ. σούπας μέλι 4 κουτ. σούπας σόγια σως 4 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή 4 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας 2 κουτ. σούπας πολτό σκόρδου ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολύ νόστιμο κατσικίσιο κρέας χωρίς την έντονη χαρακτηριστική οσμή, αφού θα το μαρινάρουμε πρώτα! Τι χρειαζόμαστε: 1,5 κιλό κατσικίσιο κρέας 1 φλ τσαγιού χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ομελέτα πεντανόστιμη, με λουκάνικα χωριάτικα, πράσο, μανιτάρια και πιπεριές. Τι χρειαζόμαστε: 5-6 αυγά (ή και περισσότερα/λιγότερα) 2 μεγάλα λουκάνικα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧοιρινό σε κομματάκια στην κατσαρόλα με μέλι και δαμάσκηνα σε ένα φανταστικό συνδυασμό. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό χοιρινό μπούτι σε κομματάκια 3 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο σοφιγάδο είναι ένα πολύ παλιό φαγητό της χώρας μας. Έχει την καταγωγή του από την εποχή της ενετοκρατίας και διαθέτει μια ιδιαίτερη γλυκόξινη γεύση.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό χοιρινό σπάλα ή μπούτι (κομμένο σε μερίδες) 5 κυδώνια, πλυμμένα, κομμένα κυδωνάτα (κρατάμε τους σπόρους γιατί θα μας χρειαστούν) 750 γραμμάρια πατάτες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο κρεας αποκτα εξαισια γευση (για τηγανιτα/ψητα) Τι χρειαζόμαστε: 1 φλυτζανι ελαιολαδο 2 φυλλα δαφνης 2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενες (ή πρεσαρισμενες) 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 2 κολοκυθάκια 2 καρότα 3 πατάτες 3-4 κρεμμύδια μικρά 3 πιπεριές χρωματιστές 3 κλωνάρια σελερι 1 κούπα ντοματινια 4 σκελίδες σκόρδο 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε Βινεγκραίτ σόγιας, Κεφίρ και ξυδιού με Gremolata Μαϊντανού, σκόρδου, τζίντσερ, και ξύσμα λεμονιού και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜοιάζουν με γιουβαρλάκια με κόκκινη σάλτσα. Προέρχεται από την Ιταλοαμερικάνικη συνταγή Κεφτέδες με μακαρόνια. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο νουντλ ή 1/2 πακέτο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία εύκολη και γρήγορη συνταγή για να μαρινάρετε το μοσχαρίσιο φιλέτο. Τι χρειαζόμαστε: 3 φλιτζάνια του καφέ σόγια σος 750 γραμ. μοσχαρίσιο φιλέτο (σε λεπτές[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλο πανσετα χοιρινη Αλατι Πιπερι Υλικά για τη μαριναδα: 1 κρεμυδι σε φετες 2 σκελίδες σκόρδο σε φετακια 2 φύλλα δαφνης Θυμάρι ρίγανη δεντρολίβανο 1 κουπα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌλοι μας γνωρίζουμε το κοκκινιστό μοσχαράκι που μας μεγάλωσε... Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν πάντα κάποια μυστικά για ένα ξεχωριστό μοσχαράκι..ειδικά όταν πρόκειται[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚλασσική γαλλική συνταγή. Μπουκιές από κρέας στο ίδιο μέγεθος με τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια και τα καρότα, μέσα σε λευκή βελούδινη σάλτσα. Τι χρειαζόμαστε: 800[...]
Πηγή: cookpad.com/grΨητό γουρουνόπουλο σε σακούλα ψησίματος μαριναρισμένο όλο το βράδυ. Την έκανα στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τρελάθηκαν όλοι! Τι χρειαζόμαστε: Χοιρινό κρέας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 μεγαλα κοτσια 1 1/2 κιλό πατατες 2 μεγαλα πορτοκάλια 1 λεμονι 1 κουταλια της σούπας μουσταρδα 1/2 φλυτζανι Ελαιόλαδο ρίγανη, δενδρολιβανο Αλάτι, πιπέρι,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚρεατάκι που ετοιμάζεται στην κατσαρόλα και ψήνεται στο φούρνο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι (ένα κομμάτι) με λίγο λιπάκι (αν θέλετε το βάζετε σε διχτάκι) 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία συνταγή για τους λάτρεις της μουστάρδας και για όσους θέλουν ποικιλία στη γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. χοιρινό για τηγανιά 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr700 γραμμάρια χοιρινή τηγανιά αλάτι, πιπέρι 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο χυμός από 1 λεμόνι λίγο πιπέρι καγιέν 1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά ρίγανη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔιαφορετικό ρολό κιμά. Για γέμιση αντί για αυγά έχει μορταδέλα και τυρί. Τι χρειαζόμαστε: Για το ρολό 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά ¾ φλ. παρμεζάνα τριμμένη ¾ φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι πιο ωραίες μπριζόλες κατσαρόλας που έχετε δοκιμάσει! Η συνταγή είναι δικής μου έμπνευσης. Οι μπριζόλες γίνονται πολύ μαλακές και μελώνουν! Φτιαξτε τις και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 μέτρια ψαρονέφρια βάρους 400 - 500 γρ. το καθένα 1/2 κουτ. γλυκού τζίντζερ ξερό, σε σκόνη 50 ml ελαιόλαδο 2 κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο (ή 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαϊδάκια αρνίσια ή κατσικίσια, που πριν να ψηθούν, παραμένουν σε λεμονάτη μαρινάδα και συνοδεύονται με μία σάλτσα γιαουρτιού, που έχει τα ίδια αρώματα. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr200 γραμ. χωριάτικα λουκάνικα 600 γραμ. πατάτες 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 κουτ. του γλυκού πολτό σκόρδου 2 κουτ. της σούπας ψιλοκομμένο δεντρολίβανο ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγριογούρουνο Ραγκού με σάλτσα από ρόδι και πουρέ κολοκύθας. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό Αγριογούρουνο χωρίς κόκαλο Για το μαρινάρισμα: 3 μέτρια Καρότα 1 κλωνάρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό κατσικάκι 1/2 φλ. λευκό κρασί 2-3 κλωναράκια δεντρολίβανο Λίγο αλεύρι 3-4 καρότα 2 πατάτες μεγάλες 3-4 κολοκυθάκια Αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή ανήκει στην παράδοση της περιοχής Piemonte, και συγκεκριμένα στην περιοχή Limone. Ένα νόστιμο πιάτο με βέβαιη επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/gr