Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Την πρώτη μου συνταγή που γράφω εδώ, την αφιερώνω στην λατρευτή μου κόρη με απέραντη αγάπη. Τα αγαπημένα μου κάστανα τα χρησιμοποιώ συχνά στις συνταγές μου.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Ο παστουρμάς ή μπαστρουμάς, ουσιαστικα ειναι ενα ειδος αλλαντικου. Προκειται για ενα κομματι κρεας ολοκληρο, παστωμενο, ξηραμενο στον αερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚλασικό καλοκαιρινό και γιορταστικό πιάτο εξ Ιταλίας, με καταγωγή το Πεδεμόντιο (έτσι λέγεται το Piemonte για να συνεννοηθούμε), το μοσχάρι με σάλτσα τόνου –[...]
Πηγή: pandespani.comΤο έχω γράψει και στο παρελθόν...με ορισμένα κρεατικά δεν τα πάω και πολύ καλά, αντίθετα με το έτερο μου ήμισυ που χωρίς κρέας είναι σαν να μην έχει φαγητό[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧρόνια πώς; Πώς τα θέλετε, πολλά, καλά, με υγεία, ευτυχισμένα, με επιτυχίες, με δημιουργίες, με αγάπες, με παιδιά, με χαμένους στα όνειρά σας, με φιλίες[...]
Πηγή: bostanistas.grΚατ'αρχήν να πω οτι η ανάρτηση η συγκεκριμένη έγινε μετά από πρόσκληση της-λέγε με, ιδέες κατεβάζω!- Λιλας με τα λιλά , για μια σειρά συνταγών που θα έχουν ως[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑφράτα, ζουμερά , λαχταριστά μπιφτέκια με τυράκι και ζαμπόν, που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κιμάδες Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΚιμά αποκαλούμε το αλεσμένο κρέας. Μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά. Στην Ελλάδα τον[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓιορτινό τραπέζι με υπέροχη γέμιση για γαλοπούλα με ή χωρίς την γαλοπούλα. Μαγικά αρώματα από μπαχαρικά ανατολής, με πλούσια γεύση από μοσχαρίσιο κιμά, ρύζι,[...]
Πηγή: magiacook.grΓια την γέμιση 300 γρ ανάμεικτα λαχανικά 100 γρ μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε λωρίδες 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο 4[...]
Πηγή: cookpad.com/gr