Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
800 γρ λαπα μοσχάρι 150 γρ λαιμός χοιρινό 50 γρ πανσετα 2 αβγά 1 μεγαλο κρεμμύδι μουσταρδα αλάτι, πιπέρι ρίγανη δυόσμος μαϊντανός 0.5 κούπα τσαγιού εβαπορε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤo άρθρο ενημερώθηκε τον Σεπτέμβριο 2014 Ξεχάστε τη σάλτσα Bolognese ή ραγού με κιμά για μακαρόνια ή παστίτσιο, που ξέρετε. Kάπως έτσι την ξέχασα κι εγώ, που[...]
Πηγή: pandespani.com[Shutterstock] Το ραγκού αλά μπολονιέζε (Ragù alla bolognese) είναι ένα πιάτο πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, αλλά η αυθεντική συνταγή φτιάχνεται στην[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝΙΕΖΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Οκτώβρη σήμερα, είναι η μέρα που μαγειρεύουμε μαζί με τις φίλες από την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grτηγανιά με αρνίσια συκωταριά κοκορέτσι tagliata (μοσχαρίσιο φιλέτο ψητό) αφράτα μπιφτέκια σκορδάτα σουτζουκάκια ψητό κοτόπουλο, όπως του ψητοπωλείου χοιρινό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2017-2018 ορεκτικά / antipasti μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα με ντρέσινγκ αντζούγιας σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλια και ελιές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΒοδινές ή μοσχαρίσιες στηθοπλευρές στο φούρνο με μανιτάρια και πατάτες βουτύρου Μετρημένα, βασικά υλικά, τα απολύτως απαραίτητα. Με μια δεύτερη (τη λες και[...]
Πηγή: pandespani.comΜαγειρική είναι η διαδικασία μετoυσίωσης τροφίμων με μεταβολές σε μοριακό επίπεδο, προκειμένου να είναι υγιεινά, θρεπτικά και ευχάριστα για τον ανθρώπινο[...]
Πηγή: caruso.grΧρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά για 1 κιλό: 500 γρ. χοιρινή πανσέτα 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 1 σφηνάκι ελαιόλαδο 1/2 κ. γλ. κύμινο 1 κ. γλ. ρίγανη λίγο[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΗ σάλτσα Μπολονιέζ (Bolognese) είναι από τις πλέον βασικές στη σύγχρονη αστική μαγειρική στον Δυτικό κόσμο, ο οποίος σ’ αυτή ειδικά τη περίπτωση περιλαμβάνει[...]
Πηγή: caruso.grΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Υλικα για 6 ατομα : 500 gr παντσετες, 1200 gr πατατες, 3 μεγαλα κρεμμυδια, 6[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτο προηγούμενο άρθρο της σειράς για την αναζήτηση της τέλειας σάλτσας Μπολονιέζ (Bolognese), παρουσιάστηκε ο στόχος της δοκιμής 6 διαφορετικών Μπολονιέζ, η[...]
Πηγή: caruso.grΕύκολο και γρήγορο πιάτο για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 27/11/2016 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Αυθεντική σάλτσα Μπολονέζ με μακαρόνια Μια υπέροχη, αυθεντική, Ιταλική σάλτσα[...]
Πηγή: sintayes.grΛαπαρός είναι ο χαλαρός και είναι λέξη που χρησιμοποίησε ο Αριστοτέλης. Λαπάρα ή λαγώνα είναι μαλακό μέρος του σώματος, ανάμεσα στα πλευρά και το ισχίο, και[...]
Πηγή: bostanistas.grΔιεθνής τάση στις κατσαρόλες των μεγαλύτερων σεφ του πλανήτη, τα «δεύτερα» κομμάτια του κρέατος είναι πολύ πιο νόστιμα από ένα φιλέτο και[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠρώτα απ'όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας. Πραγματικά ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου. Τέτοια συμμετοχή δεν την περίμενα! Ιδέες έχω[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΠλησιάζοντας τα Χριστούγεννα, θέλω να σας υπενθυμίσω χριστουγεννιάτικες συνταγές που είχα βάλει στο παρελθόν και πρόσφατα. Άλλες εντελώς χριστουγεννιάτικες,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]
Πηγή: caruso.gr