Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΉταν στις 20 Ιανουαρίου, Ευθυμίου του Μεγάλου, βοήθειά σας. Λίγοι άνθρωποι, από εκείνους που μαζί τους περνάω καλά. Αγαπημένοι θα έλεγα, ο καθένας για άλλο[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr