Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
Νόστιμα, τραγανά και αφράτα κεφτεδάκια. Σκορδάτα και με μπόλικο δυόσμο κάνουν καλή συντροφιά με γλυκόπιοτο βαρελίσιο κρασί και ιστορίες από τα παλιά. Μεζές[...]
Πηγή: magiacook.grΣυνταγές για κουνέλι , όπως υποσχέθηκα στην Juanita. Σίγουρα υπάρχουν κι’ άλλες, αυτές όμως έχω προσωπικά καταγεγραμμένες στο ηλεκτρονικό μου αρχείο,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠαπατζίδικο ψάρι με κρεμμύδια, ξίδι και σαφράν Από την πολυπολιτισμική κουζίνα μιας ακμάζουσας Σμύρνης έρχεται ένα ημιεξωτικό ψάρι με κρεμμύδια, ξίδι και[...]
Πηγή: pandespani.com500 γραμ. βοδινό κιμά 500 γραμ. χοιρινό κιμά 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 πράσο, μόνο το άσπρο μερος ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 2 κουταλιές φινόκιο,[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κιλό κιμα μοσχαρίσιο, 4κουτ.της σουπας γαλέτα 1κ.σ ξυδι 1 πρασο ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπερι ρίγανη 1 αυγο Οδηγίες Σωταρουμε το πράσο να μαλακώσει το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ 1 κιλο κιμα μοσχαρισιο 2 μεγαλα κρεμμυδια 1/2 ματσακι μαιντανο 1/2 ματσακι δυοσμο 1 αυγο γαλετα τριμμενη αλατι,πιπερι,ριγανη λιγο ξυδι 1 λεμονι λιγη[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣυνηθίζουμε στην Κρήτη, όταν ξέρουμε τον χασάπη μας καλά και φυσικά τον εμπιστευόμαστε, με το αρνίσιο συκώτι να φτιάχνουμε εκλεκτούς μεζέδες που συνοδεύουν τη[...]
Πηγή: bostanistas.grτι μπιφτεκακια λεω!! μπιφτεκαρες large κατασταση!!!! να τα φτιαξετε οπως θα σας τα πω,εχω σουξε στα μπιφτεκια κ στην νοστιμια τους!!αφρατα αφρατα!! ΥΛΙΚΑ 500[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣήμερα σκόπευε η Μαρία να σας κεράσει τους εκπληκτικούς, μοναδικούς , πάααρα πολύ νόστιμους κουραμπιέδες της, μιας και Χριστούγεννα χωρίς μελομακάρονα και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠοια μέρη του κρέατος είναι τα ιδανικά για κιμά; «Aπό το μοσχάρι επιλέγουμε κιμά από το μπούτι ή την ελιά, γιατί το κρέας είναι μαλακό και χωρίς πολύ[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΚΑΠΟΝΆΤΑ Η καπονάτα ειναι ισως η χαρακτηριστικοτερη παραδοσιακη συνταγη της Σικελιας. Μεσα σε αυτο το απλο και νοστιμο πιατο ειναι συγκεντρωμενη, κατα καποιον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr