Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 103 συνταγές
Οι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grυλικά 4 μεγάλα παντζάρια (τους βολβούς) 4-5 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/2 κ.γ. κύμινο σε σπόρους φρέσκο κόλιαντρο (προαιρετικά) αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comPink is the new black. Λεγόταν περισσότερο παλιότερα, ωστόσο ακόμη αμφιβάλλω για το πόσο πειστική θεώρηση υπήρξε παρά τις τάσεις που κατά καιρούς θαρραλέα την[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 4 άτομα) 1 κουνέλι 1,5 κιλού, κομμένο σε μέτριες μερίδες 50 γρ. σπόροι μουστάρδας 1 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο 200 ml κρασί λευκό 50 ml ξίδι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕντυπωσιακό χρωματικό-γεωμετρικό κοντράστ, σε μια πρωτότυπη σύζευξη υφών, αρωμάτων και γεύσεων. Μη μασάτε… Είναι ευκολότερη η συνταγή απ’ ό,τι φαίνεται. Υλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα σας! Είδα παντζάρια κι έτρεξα... πού έτρεξα; Μαααααα, στην κουζίνα μου φυσικά!!! Πατάτες είχα ...ήταν δυνατόν να μου λείπουν τα παντζάρια που είναι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grOι ρίζες μπορεί να έγιναν μόδα και να τις συναντάμε σε εστιατόρια πολυτελείας, αλλά, εκτός από την εξαιρετική τους γεύση, είναι και «βόμβες»[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΧορτοκαλίτσουνα με βλίτα και ξινομυζήθρα , στο φούρνο ή στο τηγάνι! Μετά το φεστιβάλ των λιπαρών και των θερμίδων από τα σκωτσέζικα shortbread της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠάει κι αυτό. Ελπίζω να περάσατε ωραία, όπως περάσαμε κι εμείς. Ελάτε να σας κεράσω ό,τι έφτιαξα. Η προετοιμασία Τα καλούδια: Πουγκιά με λαχανικά, τυρί και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά για 8-10 άτομα 2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας απ’ όποιο μέρος αγαπάτε εσείς 600 γραμ καθαρισμένες πατάτες 5 καρότα καθαρισμένα και κομμένα στη μέση 1 ρίζα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά για 6 άτομα: 1 κουνέλι 1800 γρ. σε μερίδες 60 γρ. ελαιόλαδο 500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους 250 ml κρασί λευκό ξηρό 10 μικρά παντζάρια, με φύλλα [...]
Πηγή: greekcook.grΜενού Το μενού περιλαμβάνει δυο πιάτα βραστά, παντζάρια και αρμυρίκια, και ένα πιάτο στο φούρνο, μελιτζάνες παπουτσάκια, σε μια έκδοση που έχει πολύ λιγότερη[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα σας!! Τί κάνετε;;;; Είστε όλοι καλά;; Είμαι σίγουρη ότι ετοιμάζεστε για την μεγάλη γιορτή του Ευαγγελισμού αλλά και για την μπακαλιαροφαγία!!! Κι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣήμερα μαγειρεύω ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια, τον χοιρινό λαιμό. Θα κάνω ένα ρολό που χάριν συντομίας το αποκαλώ "του μινιμαλισμού". Αυτό[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες (κομμάτι της επιλογής σας) 8 παντζάρια 3/4 φλυτζανιού φουντούκια 1 φλυτζάνι κατίκι Δομοκού 1 1/2 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: sidages.grΥλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό παντζάρια 375 γρ. λολορόσο λευκό Πατατοσαλάτα 1,5 κιλό λεπτόφλουδες πατάτες 180 γρ. κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. μαϊντανός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami...ή αλλιώς '' Τονοκεφτέδες'' Μεζεδάκι για μερακλήδες, ή καμουφλάζ για να φάνε τα παιδάκια το ψάρι. Όπως και να το δείτε είναι εύκολο, γρήγορο και[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.com