Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 103 συνταγές
Η συγγραφέας κα Στέλλα Σπανού , ύστερα από πρόταση και προτροπή της Πηνελόπης (εξαιρετική η ιδέα σου Λόπε, ευχαριστούμε!), μας έστειλε ένα μήνυμα γεμάτο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά 1 μέτριος λαγός 600 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου 300 γρ. μανιτάρια ολόκληρα 1 κουταλιά βούτυρο 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι Για τη μαρινάδα 1 λίτρο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ Panzanella είναι μια παραδοσιακή ιταλική σαλάτα που ετοιμάζεται το καλοκαίρι. Φτιάχνεται με μπαγιάτικο ψωμί, φρέσκες ντομάτες, αγγούρια, κρεμμύδια και[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτην κουζίνα του Chef στον αέρα φτιάχνουμε συνταγές με λωτούς! Ο Ανδρέας Λαγός φέρνει στην Ελένη τους καλύτερους λωτούς της αγοράς και φτιάχνει κοτόπουλο με[...]
Ο Chef Ανδρέας Λαγός μας φτιάχνει ένα κατακόκκινο ντοματένιο μενού ! Μάθετε τη συνταγή για μια χορταστική ντοματόσουπα , ένα κατακόκκινο ριζότο με αυγό και την[...]
Η χήνα είναι το αρχέτυπο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στο δυτικό κόσμο από τα πολύ παλιά χρόνια. Μετά την έλευση της γαλοπούλας από τον νέο κόσμο στην Ευρώπη το[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιστορία της Paella H Hoya de Buñol είναι μια περιοχή στο κέντρο της επαρχίας της Valencia, στην Ισπανία. Αποτελείται από τα χωριά Buñol, Yátova, Macastre[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr1 λαγος 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 μήλα 2 ντομάτες 1 πράσο 1 λίτρο κόκκινο κρασί καλής ποιότητας 1/4 κούπας ξύδι θυμάρι δάφνη αλάτι και πιπέρι πιπέρι σε κόκκους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 1 μικρό λαγό 2 1/2 κιλά κρεμμύδια μικρά 1 κρεμμύδι ξηρό μεγάλο 1 φλυτζάνι λάδι 1 φύλλο δάφνης 1 φλυτζάνι ξύδι 2 κονσέρβες τοματάκι 3 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: greekmasa.grΈχουμε συνηθίσει να τρώμε το κουνέλι ή τον λαγό στιφάδο. Όμως αξίζει τον κόπο να τα δοκιμάσετε και με άλλες γεύσεις. Το κουνέλι ή ο λαγός στη γάστρα με[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤις τελευταίες δυο-τρεις μέρες βρέχει ασταμάτητα και τα σχέδιά μας για ένα κυριακάτικο πρωϊνό βολτάροντας στην πόλη, κάνοντας ψώνια και πίνοντας καφέ[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜία συνταγή σκέτο όνειρο, φτιάξτε την και θα με θυμηθείτε. Συνταγή : Ανδρέας Λαγός. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο απλό αλλά και τόσο νόστιμο πιάτο; Συνταγή : Ανδρέας Λαγός Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο στιφάδο, κλασικό χειμωνιάτικο φαγητό του βουνού, θεωρείται ιδανικό στην εκδοχή με λαγό ή αγριογούρουνο, αλλά βέβαια συχνά γίνεται με μοσχάρι ή κουνέλι. Τα[...]
Πηγή: caruso.grΈνα φαγητό που η μάνα μου το κάνει τον χειμώνα κάθε Κυριακή (όταν δεν έχει λαγό στιφάδο λόγο κυνηγού στην οικ.) και γίνετε και με χοιρινό αλλά και με[...]
Πηγή: greekmasa.grΕκτέλεση Πλένουμε το λαγό και τον στεγνώνουμε. Τον κόβουμε σε μερίδες. Σε μια λεκάνη βάζουμε το ξύδι, το κρασί, τα κρεμμύδια, τη δάφνη και το πιπέρι.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami