Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 104 συνταγές
Μία καταπληκτική ζύμη από την φίλη μου Γιάννα. Ιδανική για αλμυρά πιτάκια άξια να σταθούν σε επίσημο γεύμα αλλά και μπουφέ.Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Κρύο σήμερα και χιόνι όλη την ημέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη!!! Πολλά σχολεία δεν λειτούργησαν και τα περισσότερα παιδάκια έμειναν μέσα στα σπίτια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαλή Χρονιά σε όλες και όλους, είμαι πάλι εδώ μετά από μια ανάπαυλα σκέψεων και προσαρμογής. Όλα στη ζωή έχουν κάποιο τέλος, μερικά όμως για να τα κάνεις[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣάββατο 3 Δεκεμβρίου. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Σταυρούλα κάνει το ωραιότερο σάμαλι κι εμείς πρέπει να το ξαναγευτούμε μια που θα λήψει για μέρες, οι άλλοι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο Μαντί είναι ένα επίσημο φαγητό που το τρώγαμε την Αποκριά. Διαβάζω από δω κι από κει διάφορες συνταγές, με κιμάδες αρνίσιους, με κοκκινιστές σάλτσες και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑλήθεια πόσες φορές φάγατε κρέας, ψάρι σκέτο και θέλατε να φάτε και ρυζάκι σαν συνοδευτικό ….? Λοιπόν ήρθε η ώρα να συνοδεύουμε το λιπαρό μας γεύμα με[...]
Πηγή: greekmasa.gr300 γρ. κατσικακι/αρνάκι μπούτι σε 2 φέτες κομμένες για σνίτσελ 1 σκέπη αρνίσια κομμένη σε 2 κομμάτια 1/2 λίτρο ζωμό σκούρο από τα κόκκαλα 50 ml κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 3 κιλά χοιρινό από μπουτάκι σκόρδα κατά βούληση αλάτι χοντρό και ψιλό πιπέρι σε κόκκους και τριμμένο 2-3 δαφνόφυλλα Εκτέλεση: Πλένουμε το κρέας και με[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΟ τραχανάς είναι ένα ζυμαρικό σε κοκκώδες σχήμα. Φτιάχνεται με αλεύρι και γάλα. Το είδος του είναι ξινός ή γλυκός. Η διαδικασία παρασκευής του όχι και τόσο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr...από τη Φλώρινα με αγάπη! Ένα πιάτο παραδοσιακό για τις κρύες ημέρες του χειμώνα είναι το σημερινό. Νόστιμο, οικονομικό κι εύκολο... για όσους αγαπούν τον[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: 1 μέτριο λάχανο 80 γραμμάρια ρύζι γλασέ 80 γραμμάρια τραχανά ξινό 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα στη γέμιση 2 μεγάλα κρεμμύδια ροδέλες στη κατσαρόλα 2[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ τραχανάς είναι ένα υλικό που με μεγάλωσε, μιας και όταν ήμουν μικρή οι τραχανόσουπες στο σπίτι μου αλλά και στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς ήταν ένα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr