Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
(photo: Κική Τριανταφύλλη) Τι μαγειρεύεις όταν στερεύουν οι ιδέες για φαγητό; Γιουβαρλάκια. Σας φαίνεται κοινότοπο; Μπορεί, ναι, να είναι ένα από τα πιο κοινά[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 κιλό κιμά χωρίς λίπος 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα και 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κονσέρβα ψιλοκομμένα ντομάτα 2 σκελίδες σκόρδο 2 φύλλα δάφνης 1 ξυλάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΦαστ φουντ – η μάστιγα των τελευταίων δεκαετιών και του κακοποιημένου φαγητού με πρώτο συνώνυμό της το μπέργκερ. Και φυσικά δεν είναι το όνομα αυτό καθεαυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 1 κιλό κιμά χωρίς λίπος 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα και 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κονσέρβα ψιλοκομμένα ντομάτα 2 σκελίδες σκόρδο 2 φύλλα δάφνης 1 ξυλάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr“Γιατί ένα μπέργκερ πρέπει να μοιάζει με ένα μπέργκερ;” ήταν το μέγα φιλοσοφικό ερώτημα που με κράτησε άγρυπνο κάποιο βράδυ προ μηνών. Για να δείτε τι[...]
Πηγή: caruso.grΤο σίγουρο είναι, ότι σ' ένα ζουμερό μπιφτέκι ΟΧΙ, δεν λες εύκολα... Πόσο μάλλον όταν αυτό είναι τόσο πολύχρωμο και μοσχομυριστό και κρύβει μέσα μπλε τυράκι,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο φαγητό αυτό κατάγεται από την πολύπαθη περιοχή της πρώην Γιουγκοσλαβίας και είναι παραλλαγή συνταγής που συναντάμε σε όλα τα Βαλκάνια και στην Τουρκία.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 3 κιλά τρυφερό χοιρινό 1/2 κιλού λίπος από νεφρά 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 κοφτή κουταλιά καυτερό κοκκινοπίπερο 1/2 κουταλ. ρίγανη 1/2 κουταλ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτό που κάνει τη διαφορά στις εθνικές κουζίνες είναι η τεχνική και τα αρωματικά. Στην παρακάτω συνταγή, η τεχνική είναι καθαρόαιμα ελληνική αλλά το κυρίως[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα «μεγάλα πνεύματα» συναντιούνται!! Ετοίμαζα το σημερινό «πιάτο» όταν είδα ξαφνικά στο πλάι της σελίδας μου την υπέροχη ανάρτηση της[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά: 1 γαλοπούλα (6 κιλά) 100 γραμ. κιμά (3 ζώα χοιρινό, μοσχαρίσιο, αρνίσιο) 1-2 κουταλιές ελφίνο για σωτάρισμα 1 κρεμμύδι μεγάλο (για[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 700 γρ. κιμά (μισό μοσχαρίσιο & μισό χοιρινό) 1 λάχανο αφράτο 3-4 φλυτζανάκια του καφέ ρύζι καρολίνα 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο αλάτι [...]
Πηγή: greekcook.grΓια τους κεφτέδες 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (από σπάλα) 1 ξερό κρεμμύδι, τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες (ή όσο σκόρδο θέλουμε) 1 μεγάλο μάτσο[...]
Πηγή: gastronomos.grυλικά 600 γρ. κιμά γαλοπούλας 2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο 1 κ.σ. θυμάρι και μαντζουράνα 1 κ.γ. μαντζουράνα 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκ.σκόρδο λυωμένη 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαι όμως η γαλοπούλα δεν είναι τόσο δύσκολη στο μαγείρεμα όσο νομίζετε! Αν προσέξετε 2-3 πράγματα σε καθένα από τα 5 στάδια της προετοιμασίας της θα δείτε πόσο[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grυλικά 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 350 γρ. σπανάκι πολύ τρυφερό ή baby 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/3 φλ.τσ. φρυγανιά τριμμένη 2 αβγά, ελαφρά χτυπημένα 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠουγκάκια στο φούρνο με κιμά (Για 40 πουγκάκια περίπου) Υλικά Για τη ζύμη: 2 ποτηράκια κρασιού ηλιέλαιο 2 ποτηράκια κρασιού ρετσίνα 1 κ.γ. κοφτή αλάτι 400[...]
Πηγή: greekouzina.gr