Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
H βρώμη έχει μπει για τα καλά τα τελευταία χρόνια στην διατροφή μας. Οι ειδικοί τονίζουν και υπογραμμίζουν συνεχώς την θρεπτική της αξία και εξηγούν πώς αυτή[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr''salty'' braid with puff pastry Μια πλεξούδα που αρέσει και σε αγόρια και σε κορίτσια.. ;) Ευκολία: παροιμιώδης! Νοστιμιά (ανάλογα με τα υλικά που θα[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΓια τον τόνο (ιαπωνιστί μαγγούρο) ο λόγος σήμερα. Προλαβαίνουμε ακόμα να είμαστε λιχούδηδες και νομοταγείς πολίτες ταυτοχρόνως, καθώς το ψάρεμα του τόνου[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια την Ανθούλα, το Φροσάκι και τον Αποστόλη μας Ο πατέρας μας γεννήθηκε στη Στενήμαχο της Ανατολικής Ρωμυλίας, μια κωμόπολη με δύο τρίτα ελληνικού[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε μια από τις πρόσφατες επισκέψεις μας στο ασιατικό σουπερμάρκετ, προμηθευτήκαμε εκτός των άλλων ένα πακέτο noodles κορεάτικης προέλευσης από γλυκοπατάτα, τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤα αρώματα που αναδύουν τα ταϋλανδέζικα spare ribs θυμίζουν καλοψημένη μπριζόλα. Όλη η τέχνη του πιάτου βρίσκεται στο ότι το κρέας διατηρεί τη χαρακτηριστική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕλάτε μαζί μου να κάνουμε ένα ακόμα ταξίδι στον κόσμο των μπαχαρικών. Ζώντας σε χώρες της Ανατολής είχα την τύχη να κάνω πολύ ευχάριστα και ενδιαφέροντα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠολύ καιρό είχαμε να επισκεφτούμε ένα Μαροκινό εστιατόριο. Η κουζίνα του Μαρόκου είναι από τις καλύτερες του Αραβικού κόσμου, χωρίς καυτερό πιπέρι,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜηλα ψητά με crumble απο κουάκερ αμύγδαλα και σταφίδες Ομελέτα στον φούρνο με κουάκερ και λουκάνικα Ενα χαλαρό πρωινό στην αυλή ή το μπαλκόνι...! Μηλα ψητά με[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΜετά από ένα Σαββατοκύριακο μακριά σας λόγω πολύ κακής «σύνδεσης» του υπολογιστή μου, επιστρέφω από τα πάτρια και σας κερνάω τα αγαπημένα μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grMε εξαίρεση τον Ιταλό Archimboldo και τα χαρακτηριστικά καταφορτωμένα πορτρέτα κεφαλιών του που, μετά τον αρχικό εντυπωσιασμό, μπορεί και να ξεπερνούν το όριο[...]
Πηγή: pandespani.comΓρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη πίτα με κρέας ή κοτόπουλο, κεφτεδάκια κοκκινιστά (με σάλτσα ντομάτας) που σας έχει περισσέψει!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο φάγαμε σε πρόσφατο ταξίδι μας στο Λονδίνο και δεν μας ενθουσίασε, αλλά σκέφτηκα πως σαν συνταγή είχε προοπτικές....έτσι το διαμόρφωσα στα γούστα μας και[...]
Πηγή: greekmasa.gr800 γρ. χοιρινό μπούτι κομμένο σε μενταγιόν Άσπρο & μαύρο σουσάμι Για τη σάλτσα 250 ml. Ζωμό κοτόπουλου 30 γρ. ταχίνι 80 γρ. Κατίκι Δομοκού 150 ml.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓλυκόξινα τρυφερά παϊδάκια στο φούρνο, ξεροψημένα και πεντανόστιμα, με μείγματα αρωματικών μπαχαρικών. Μαριναρισμένα σε μια γλυκόξινη σάλτσα πετιμεζιού,[...]
Πηγή: kitchenstori.esπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠεντανόστιμα , τραγανά τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια για όλες τις ώρες, για το σχολείο,για την εκδρομή για μπουφέ. Υλικά για τη ζύμη: 150 γραμ. βιτάμ 150[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grphoto via Tι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις) 2 φακ. ξηρή μαγιά 2 1/2 φλιτζ. νερό (χλιαρό) 1 κουτ. γλυκ. αλάτι 1 κουτ. γλυκ. ζάχαρη 1 κουτ.[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΕύκολο, γρήγορο, εμφανίσιμο και νόστιμο μεζεδάκι! Γίνεται και gluten free. Τι χρειαζόμαστε: 4 στήθη κοτόπουλου 150γρ κασέρι 150γρ φέτα 1 πιπεριά Φλωρίνης[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό κιμά κοτόπουλου 1/2 φλυντζάνι φρυγανιά τριμένη 1 αυγό 1/2 φλυντζάνι τυρί 1/2 φλυντζάνι σουσάμι καβουρδισμένο αλάτι, πιπέρι Ζυμώνετε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ADVIEH Το advieh ή adwiya είναι ένα μίγμα μπαχαρικών που προέρχεται από την περσική κουζίνα. Η χρήση του είναι αρκετά διαδεδομένη στις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr