Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Ο τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΧρόνος Προετοιμασίας: 2 ώρες Yλικά για 1,5-2 κιλά φρέσκες χυλοπίτες: 5 αυγά 500 γρ. γάλα 250 γρ. σιμιγδάλι 1,5-2 κιλά αλεύρι αλάτι Για τον κιμά: 1 κιλό κιμά[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΑνατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]
Πηγή: pandespani.comΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια ειδική κατηγορία ζυμαρικών, είναι αυτά που έχουν σχήμα παιδικών ηρώων και παιχνιδιών. Οι εταιρίες εμπνευσμένες από τους ήρωες που θαυμάζουν τα παιδιά,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα κοφτά ζυμαρικά γίνονται κι αυτά αναμειγνύοντας αλεύρι, ή σιμιγδάλι από αλεσμένο σκληρό σιτάρι και νερό, με ή χωρίς γάλα και αυγό, που ανακατεύεται μέχρι να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 1 κιλό κατσικάκι λίγο ροζ μαρί 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 κρεμμύδι λίγο μαϊντανό λίγο σκόρδο πιπέρι και πιπέρι κόκκινο φασκόμηλο για το σπαγγέτι 1/2[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚεφτέδες χορταστικοί, στρουμπουλοί και εύγευστοι. Τραγανοί και κριτσανιστοί εξωτερικά και μαλακοί κι αφράτοι εσωτερικά.Τα συστατικά τους σ΄αυτή την πρόταση[...]
Πηγή: kitchenstori.esΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΧθες Κυριακή και με έπιασαν οι προκοπές μου (κάθε φορά που έχω πολλές δουλειές να κάνω και δεν έχω όρεξη ... μαγειρεύω). Είχα ήδη αποφασίσει να φτιάξω το[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΚρέπες με ……ότι να τις γεμίσεις είναι φανταστικές, αλμυρές ή γλυκιές! Όταν βρούμε χρόνο κάνουμε αρκετές, τις καταψύχουμε και σε ελάχιστο χρόνο[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια φορά κι ένα καιρό, πολλά χρόνια πριν, ήταν ένα κοριτσάκι που όταν πήγαινε τέτοια εποχή, στο πατρικό του σπίτι στη Λαμία, έβλεπε τη γιαγιά του να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌταν είχα πάει στην Αμερική και έμενα στη φίλη μου, πήρα μερικές ιδέες για μαγειρέματα. Μία από αυτές, ήταν η πίτα του βοσκού που φάγαμε ένα βράδυ. Για να[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠριν αρκετό καιρό κάπου είχα διαβάσει για τα είδη ζυμαρικών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Το κείμενο το αντέγραψα αλλά δεν αντέγραψα το link.Ο συντάκτης του[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΓιατί είμαστε μακαρονάδες....τι να κάνουμε!!!! Τι χρειαζόμαστε: Για τα μακαρόνια 250 γραμμάρια σιμιγδάλι (εγώ βάζω ψιλό) μισή κούπα νερό Για τη σάλτσα 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr