Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Και ένα βραβείο από την Ανεράιδα ... Πολλές αναρτήσεις με χορταρικά τελευταία στο blog μου! Λίγο η δίαιτα λίγο το γεγονός ότι είναι η εποχή τους, δεν υπάρχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥλικά συνταγής Για τη ζύμη 60 γραμμάρια νωπή μαγιά ή 3 φακελάκια ξηρή ½ κούπα χλιαρό νερό ½ κούπα λάδι 2 κουταλιές βούτυρο γάλακτος (στακοβούτυρο ή άλλο[...]
Πηγή: icookgreek.comΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΜακαρόνια μπλουμ – η Ελληνική μακαρονάδα Συνταγές Φαγητά Ζυμαρικά & Ρύζι Μακαρόνια μπλουμ – η Ελληνική μακαρονάδα Μακαρονάδα με σάλτσα σε ένα σκεύος =[...]
Πηγή: tastefull.gr1 συσκευασία Αφράτη ζύμη για πίτσα Pillsbury 400 γρ. 200 γρ. λουκάνικο Κοτόπουλο τ. Φραγκφούρτης 20 γρ. Μουστάρδα 40 γρ. κέτσαπ 2 ντομάτες κομμένες[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜετά τα φαγοπότια των προηγούμενων εβδομάδων όλοι λίγο ή πολύ διανύουμε «εβδομάδα μειωμένων θερμίδων». Το σημερινό πιάτο είναι νόστιμο και κατά τη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ' ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ Για το μαγειρευτό αρνί 60 γρ. ελαιόλαδο 900 γρ. αρνίσια σπάλα, χωρίς κόκκαλο, σε μικρά κομμάτια 200 γρ. κρεμμύδι, σε χοντρό καρέ 100 γρ. καρότο,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜε σπαράγγια , ή με σταμναγκάθι, ή με αγκινάρες. Τα ανοιξιάτικα χόρτα και τα λαχανικά της είναι ιδανικά για ομελέτες. Αλλά και τα αυγά αυτή την εποχή είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα βιβλίο με ρουμελιώτικες συνταγές έφτασε πρόσφατα στα χέρια μου μέσω αγαπημένου μου προσώπου που ξέρει τη μανία μου , με ιδιόχειρη αφιέρωση μιας από τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠαραδοσιακή πίτα που συνηθίζεται τις μέρες που ακολουθούν την Κυριακή του Πάσχα, για να αξιοποιηθούν τα περισσεύματα του ψητού αρνιού ή κατσικιού. Φωτό δεν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr700 γραμμ. αλεύρι κοσκινισμένο 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.σ. αλάτι 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 αυγά χτυπημένα 1½ ποτήρι χλιαρό νερό, όσο πάρει περίπου[...]
Πηγή: argiro.grΣτην ανδριώτικη κουζίνα δεν θα βρεις αυτό που λένε «τοπικές σπεσιαλιτέ», τουλάχιστον σε μεγάλη έκταση. Εκτός σεζόν, όμως, οι περισσότερες πρώτες ύλες[...]
Πηγή: greekcook.grΜια πρωτότυπη τεχνική με θαυμάσια αποτελέσματα! Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια στο γραφείο μας κατά γενική ομολογία είναι εκείνα της Μ. Όσες φορές μας τα έχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια τη ζύμη: 60 γραμμάρια νωπή μαγιά (ή 3 φακελάκια ξηρή) 1/2 κούπα χλιαρό νερό 1/2 κούπα λάδι 2 κουταλιές βούτυρο γάλακτος (στακοβούτυρο ή άλλο βούτυρο καλής[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα πιάτο εποχής γεμάτο αρώματα και γεύσεις! Απλά υλικά, για κάποιους ίσως δυσεύρετα (αλλά με εύκολες αντικαταστάσεις), για ένα πιάτο γεμάτο άρωμα Κρήτης![...]
Πηγή: cretangastronomy.gr