Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Χθες έβγαλα τέσσερις πέστροφες από την κατάψυξη. Είπαμε, άρχισαν οι εκκαθαρίσεις σε ψυγείο και ντουλάπια και αφού τα καθαρίσουμε θα δούμε τι και πώς θα τρώμε[...]
Πηγή: bostanistas.gr«Δεν μ’ αρέσει το ψάρι!» Ακόμη κι αν το παιδί σας αντιπαθεί το ψάρι, υπάρχουν πάντα τρόποι να το πείσουμε να το αγαπήσει! Ο καλύτερος τρόπος[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΚαι φτάνει εκείνη η στιγμή που κάθε μαγείρισσα ή μάγειρας τρέμει: η στιγμή της δοκιμής. Δεν είναι ότι φοβάσαι την ίδια τη δοκιμή ή την πράξη του μαγειρέματος ή[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΟι αρχαίοι θεωρούσαν τη ρόκα χόρτο αφροδισιακό αλλά και φάρμακο για τα μάτια. Πίστευαν επίσης ότι προστατεύει τους κήπους από τα βλαβερά ζωύφια και τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΦιλέτο πέστροφας που γεμίζει το στόμα και έχει ελάχιστες θερμίδες. Είναι το ποταμίσιο ξαδερφάκι του σολομού, που παρά το λευκό του κρέας, έχει αντίστοιχα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠήγαμε στο ξενοδοχείο Ochre & Brown χθές για να δοκιμάσουμε κάποιες λιχουδιές. Για το μενού όπως παρουσιάστηκε στον κατάλογο, κυττάξτε εδώ. Στην αρχή[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά κριθαράκι | πέστροφα | γαρίδα Διαφημίσεις 250 γραμ. κριθαράκι 100 γραμ. πέστροφα[...]
Πηγή: toarkoudi.grΌπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]
Πηγή: caruso.grΠΑΝΤΣΕΤΑ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ημέρα της διαδικτυακής συνάντησης με την παρέα των Quanti Modi di Fare e Rifare σήμερα και συνεχίζουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ χοληστερόλη είναι μια λιποειδής ουσία που μεταφέρεται με την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα και επικάθεται στο εσωτερικό των αρτηριών μας, αυξάνοντας τον[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr3-4 πατάτες 2 πέστροφες 1 φρέσκο κρεμμύδι 2 κρόκους αυγών 6 σκελίδες σκόρδο 150 γρ μανιτάρια 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 100 γρ αλέυρι 100 γρ φρυγανιά ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟΣΠΡΙΑ Πώς θα μαγειρέψεις τα όσπρια. Aγοράζουμε πάντα όσπρια «νέας εσοδείας» για να είναι νόστιμα και βραστερά. Tα πολυκαιρισμένα συνεπάγονται άσκοπη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΓειά σας κορίτσια! (Αν και το καθυστερησα το συγκεκριμενο post /κανονικα επρεπε να το ανεβασω κυριακη) Το σημερινο θεμα δεν εχει να κανει με ομορφια αλλα με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΚι αφού έγραψα για τη Λίμνη, πρέπει να γράψω και για το νησί της αλλά και το Νησί . Με κεφαλαίο Ν όταν αναφερόμαστε στον οικισμό που υπάρχει πάνω στο νησί της[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΗ χοληστερόλη είναι μια λιποειδής ουσία που μεταφέρεται με την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα και επικάθεται στο εσωτερικό των αρτηριών μας, αυξάνοντας τον[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑθήνα (και όχι Θεσσαλονίκη όπως λέει το τραγούδι του Γ. Νταλάρα...) Γιάννενα με δυό παπούτσια πάνινα... και ακόμη παραπέρα! Φαράγγι Βίκου, Μικρό και Μεγάλο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑν μου βάζανε πιστόλι στον κρόταφο και με ρωτούσαν τί προτιμώ, γλυκό ή αλμυρό, θα απαντούσα δίχως δεύτερη σκέψη αλμυρό. Είναι τόσες οι επιλογές με τα αλμυρά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈνα από τα ελληνικά προϊόντα που μου αρέσουν ιδιαίτερα, είναι η καπνιστή πέστροφα από την περιοχή των Σερρών. Με ωραίο ανοιχτό σωμόν χρώμα και κρουστή σάρκα.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grYou are here: Home / Με Μοσχάρι / Στιφάδο Πολίτικο 23/05/2019 by Greekouzina Leave a Comment στιφάδο πολίτικο Στιφάδο Πολίτικο Στιφάδο Πολίτικο Παραδοσιακή[...]
Πηγή: greekouzina.grΠείτε μου, σε ποιον δεν θα άρεσε μια τρυφερή μαριναρισμένη μπριζολίτσα, ψημένη στη σχάρα, στα κάρβουνα;; Να μοσχοβολάει την ώρα που ψήνεται; Να μας "σπάει"[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr