Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Για το γκάμον θα χρειαστείτε 1 γκάμον (είναι ελαφρά καπνισμένο χοιρινό μπούτι σε δίχτυ) 1-2 βλαστούς σέλινο κομένα 1 κρεμμυδι χοντροκομμένο 10 κόκκους μαύρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα αγαπημένη μου μπλογκογειτονιά!!! Η γιορτινή περίοδος κοντεύει να τελειώσει... έρχονται τα Θεοφάνεια και του Αγ. Ιωάννου που είναι και το "κλείσιμο"[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Σήμερα δεν έχει συνταγούλα αλλά μερικές πληροφορίες για τα μπαχαρικά που τώρα τα Χριστούγεννα θα κυριεύσουν με αρώματα το σπίτι, θα ζεστάνουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠΑΣΤΙΣΆΝΤΑ, Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Οταν είχα φτιάξει την κερκυραϊκή παστιτσάδα με κόκορα , η φίλη μου η Edvige μου είχε επισημάνει σε σχόλιο της, ότι υπαρχει μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά συνταγής 3 κιλά χοιρινό μπούτι με το δέρμα του 2 πορτοκάλια σε φέτες 5-6 κουταλιές της σούπας βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ αλάτι 10 γαρίφαλα (μοσχοκαρφιά) Για τη[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο κρέας της γαλοπούλας είναι άπαχο και γι' αυτό πολύ υγιεινό, είναι όμως άνοστο. Και ακόμα πιο άνοστο είναι το στήθος που συνήθως προτείνουν οι[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΑΣΤΙΣΆΝΤΑ, Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Οταν είχα φτιάξει την κερκυραϊκή παστιτσάδα με κόκορα , η φίλη μου η Edvige μου είχε επισημάνει σε σχόλιο της, ότι υπαρχει μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ κατάληξη του αλανιάρη κόκορα της αυλής με το κατάμαυρο κρέας και το κατακίτρινο δέρμα ήταν ένα κλασικό γιουβέτσι που μοσχοβολάει κανέλα και μπαχάρι. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grΆλλο φαγητό είχα στο μυαλό μου γι' αυτή την εβδομάδα, άλλο προέκυψε τελικά! Αυτά συμβαίνουν, φυσικά, όταν συναναστρέφεται κανείς με ανθρώπους και κυρίως[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα!! Σήμερα δεν έχει συνταγούλα αλλά μερικές πληροφορίες για τα μπαχαρικά που τώρα τα Χριστούγεννα θα κυριεύσουν με αρώματα το σπίτι, θα ζεστάνουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα αγαπημένη μου μπλογκογειτονιά!!! Η γιορτινή περίοδος κοντεύει να τελειώσει... έρχονται τα Θεοφάνεια και του Αγ. Ιωάννου που είναι και το "κλείσιμο"[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα αγαπημένη μου μπλογκογειτονιά!!! Η γιορτινή περίοδος κοντεύει να τελειώσει... έρχονται τα Θεοφάνεια και του Αγ. Ιωάννου που είναι και το "κλείσιμο"[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜιας κι ακόμη λίγες μέρες έχουμε για κατανάλωση κρέατος (γι αυτούς που νηστεύουν βέβαια) να σας δώσω ένα άλλο φαγητό που φάγαμε στο Λονδίνο φτιαγμένο με πολύ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά: 1 kg μοσχάρι γάλακτος 2 μέτρια κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 3-4 τεμάχια γαρίφαλα (μοσχοκάρφι) 2 τεμάχια ξυλαράκια κανέλα 2 τεμάχια δαφνόφυλλα 4-5[...]
Πηγή: loukoulos.comΤο 1981 βάφτισα την μαυρομάλλα πανέμορφη κόρη της φίλης μου Μαίρης και του αγαπημένου μου εξαδέλφου Γιώργου. Τα πρώτα χρόνια που τα παιδιά μας ήταν μικρά[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΈνα απο τα πράγματα που μου λείπει πολύ εδώ στο Τορόντο είναι το κεμπάπ απο το "Αιγυπτιακό". Το Αιγυπτιακό είναι το πρώτο κεμπαπτζίδικο που άνοιξε στην Ελλάδα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr2 με 3 κιλά αρνάκι γάλακτος καθαρισμενο καλά από τα λίπη του και κομμένο σε ατομικές μερίδες. Ο κρεοπώλης σας ξέρει... 2 κιλά πατάτες καθαρισμένες και[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑ Ασημικά Οι ωμές πατάτες καθαρίζουν και γυαλίζουν τα ασημικά σας. Κόβετε την πατάτα και με τη φρεσκοκομμένη πλευρά περνάτε το σκεύος που θέλετε να[...]
Πηγή: xrysessyntages.com