Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Χοιρινά κότσια σιγοψημένα στη γάστρα συνοδεία ξυνολάχανου και σάλτσας μήλου. Προσωπικά την αφιερώνω στον ggr που τόσο με βοήθησε αλλά και σε όλους εσάς που με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚάθε χρόνο τέτοια εποχή, λίγο πριν μαζέψουμε τις ελιές για να κάνουμε το λάδι μας, απαραιτήτως θα μαζέψουμε μια εύλογη ποσότητα για να τις κάνουμε τσακιστές.[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο κρέας της γαλοπούλας είναι άπαχο και γι' αυτό πολύ υγιεινό, είναι όμως άνοστο. Και ακόμα πιο άνοστο είναι το στήθος που συνήθως προτείνουν οι[...]
Πηγή: bostanistas.gr1,3 κ. μοσχαρίσιο κρέας (χτένι της σπάλας) ή χοιρινό μπούτι κομμένο σε μερίδες 1 κ. (ή 4 μέτρια) κυδώνια 1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το γκάμον θα χρειαστείτε 1 γκάμον (είναι ελαφρά καπνισμένο χοιρινό μπούτι σε δίχτυ) 1-2 βλαστούς σέλινο κομένα 1 κρεμμυδι χοντροκομμένο 10 κόκκους μαύρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑ Ασημικά Οι ωμές πατάτες καθαρίζουν και γυαλίζουν τα ασημικά σας. Κόβετε την πατάτα και με τη φρεσκοκομμένη πλευρά περνάτε το σκεύος που θέλετε να[...]
Πηγή: xrysessyntages.com15 φιρίκια 100 gr κιμά μοσχαρίσιο 100 gr κιμά αρνίσιο 1 μεγαλούτσικο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 κ.σ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο 1 ποτηράκι κρασιού κόκκινο[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ γαλοπούλα έχει γίνει το κύριο πιάτο στο γιορτινο τραπέζι μας. Θέλουμε λοιπόν μια γαλοπούλα με ωραία γεύση και εμφάνιση. Εψάξα και σας βρήκα 4 διαφορετικες[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓΑΡΥΦΑΛΛΑ Η΄ΜΟΣΧΟΚΑΡΦΙΑ Τα γαρυφαλλα (μοσχοκαρφια) ειναι ενα πολυ δημοφιλες μπαχαρικο. Προεχονται απο ενα δεντρο της οικογενειας Myrtaceae , που φερει το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr